Pneu koutek
Re: Pneu koutek
Na zimu budu muset koupit nějaké nové pneu na auto Renault Scénic 1.6 16V 79kW, 2002. Jsem spíše defenzivní řidič. Denní trasa je 6km město a 40km silnice I třídy. Zimní kola mám 15" s povoleným rozměrem 185/65 R 15.
Nějaký Alpin A4 a podobné cenově prémiové pneu jsou na mé ježdění zbytečné. Spíš hledám v nižších třídách, ale zase nechci stlačenou tmu. Co jsem se díval, tak by nemusely být špatné Nokian WR D3. Máte s nimi někdo zkušenosti?
Nějaký Alpin A4 a podobné cenově prémiové pneu jsou na mé ježdění zbytečné. Spíš hledám v nižších třídách, ale zase nechci stlačenou tmu. Co jsem se díval, tak by nemusely být špatné Nokian WR D3. Máte s nimi někdo zkušenosti?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já zrovna včera objednával na eRko zimní komplety... TP umožňuje pouze jednu možnost v 17", kterou zároveň podporuje i VW originály...takže moc na výběr nebylo. Tak uvidíme....
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nokian D3 mame na Golfe VII 1.4 TSI a nemozem na tu gumu povedat nic zle, mozno len uplne extremy nezvlada uplne z prehladom, ale na tie nase mokre CSSR zimy idealna.
Pravdepodobne pojdu aj na MX-5 ku
Pravdepodobne pojdu aj na MX-5 ku
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Pan Řidič
Ty Nokian WR D3 jezdím v rozměru 195/50 R16 taky a přijdou mi v pohodě i na "aktivní jízdu", jak je tady zvykem říkat. Netvrdím, že je to nejgripovatější zimák, co se dá koupit, ale myslím, že budeš spokojen...
Na Nokianech jezdíme ve více autech a můžu doporučit.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ja mam nokiany D4 na seatu a jsou dobry, ustojej hlubokou vodu, brecku, na snehu ok i 250+ na suchy dalnici..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ty máš zimáky ve W nebo dokonce Z ?honziss píše:250+ na suchy dalnici
Já teda využívám možnosti mít na autě zimáky nižšího rychlostního indexu než je konstr. rychlost auta + ceduli v zorném poli.... takže na zimních max 210
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nokian WR D4, 235/35/19 91W (do 270kmh) a tech 250+ ustaly i pri venkovnich skoro +20°C.pavproch píše:Ty máš zimáky ve W nebo dokonce Z ?honziss píše:250+ na suchy dalnici
Já teda využívám možnosti mít na autě zimáky nižšího rychlostního indexu než je konstr. rychlost auta + ceduli v zorném poli.... takže na zimních max 210
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
S těmi tedy očividně chybu neudělám, tak je zkusím. Díky za rady .
Muzu ti rict, jesti mas R17 6J Dijony, tak to vypada hrozne. Mel jsem je a radeji jsem je prodal.řidičBOB píše:Já zrovna včera objednával na eRko zimní komplety... TP umožňuje pouze jednu možnost v 17", kterou zároveň podporuje i VW originály...takže moc na výběr nebylo. Tak uvidíme....