Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
VS*
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od VS* »

1) Revizion2 není oficiální verze puštěná výrobcem mezi lidi(už je rev3)
To že to jeden slovenský prodejce který ten SW dostal na testování prodává je jeho problém...možná proto nebyl vypuštěný oficiálně a možná proto už je revizion3
2) počítám že v SK je hlava STička horizontálně kvůli multě takže na ramer to je špatně a nejde to srovnávat se stingerem který má natočení antén v hlavě 45° takže na ramer lepší.

Dobře umístěná hlava STička M-Editionmá hodně pěkné detekce viz. videa řBoba a moje...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

VS: To není "jeden slovenský prodejce", ale výhradní zastoupení Beltronicsu na Slovensku, které Beltronics STi-R Plus M-Editon Rev. 2 nabízí jako nový a vylepšený model se špičkovými detekcemi Multaradaru, takže je vcelku logické, že autor videa chtěl vyzkoušet, o kolik je lepší na Multaradary než Stinger VIP. Zázrak se ovšem nekonal, na Multaradar lepší nebyl a na Ramer byl výrazně horší.

Samozřejmě, že anténu STi-RM+ rev. 2 testoval v horizontální poloze, jelikož mu šlo hlavně o detekci Multaradaru CD, ale u u Mutaradaru CD si nepolepšil, spíše naopak a u Rameru si výrazně pohoršil.

V předchozích příspěvcích mi ale nešlo srovnávání Stinger vs. Beltronics, při použití v ČR vyhoví s velkou rezervou jak jeden, tak druhý, spíše jsem chtěl rozproudit diskusi o vlivu polarizace radarů na včasnost detekce a dobrat se k nějakému výsledku pro zákazníky, kteří potřebují univerzální řešení pro radary s různou polarizací.

Stinger v nových detektorech s MPHD anténou používá vnitřní polarizaci 45°, která se ukazuje jako univerzální a dostatečná jak pro radary s polarizací 0°, tak i polarizací 90°, viz. má videa s detekcí Ramerů s různou polarizací.

Obrázek

Jestli má někdo nějaké informace, jak to řeší ostatní výrobci detektoru, může je tady klidně publikovat.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

A ta špatná detekce rameru je možná jeden z důvodů nové rev3 která se taky jen testuje. Prodejní politika SK prodejce je jeho problém a já bych na nějaké závěry počkal na finální verzi.
Namontovat STičkovou hlavu jde taky v 45°... Je to na tom kde kdo jezdí...občas SK jezdím ale i tak mám vertikální umístění...i v SK je ramerů mnohem více jen MRCD...a nejvíc tam je laserů.
Současné M-Edition má na ramer při správné montáži myslím hodně pěkné detekce a 0 FP
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

VS* píše:A ta špatná detekce rameru je možná jeden z důvodů nové rev3 která se taky jen testuje.
Možná, ale proč má slabší detekce i na Multaradar CD, když anténa byla v optimalizované poloze pro MRCD a prodejce uvádí, že u rev. 2 by detekce Multaradaru CD měly být výrazně lepší než u původního STi-R Plus M-Edition?
VS* píše:Namontovat STičkovou hlavu jde taky v 45°...
Namontovat se dá i vzhůru nohama, ale otázkou zůstává, jaké budou detekce na Ramer a současně na Multaradar. Nemá někdo s touto polohou praktické zkušenosti z provozu?
VS* píše:Současné M-Edition má na ramer při správné montáži myslím hodně pěkné detekce a 0 FP
A rev. 2 měl při horizontální poloze 25 FP na 900 km, oproti 1 FP u Stinger VIP! To jsou poslední informace od autora videa.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

"M"ková hlava nemá ráda jiný detektor současně puštěný, bylo by vhodné test provést každý zvlášť
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

AR.cz: ty FP u toho jestovacího FW mě nepřekvapují...na ARF.net se to řešilo a byl to jeden z těch problému a důvodů proč není ofiko v nabídce a byl již nahrazen...dokonce některé hlavy se starším HW měli FP ještě mnohem více po nahrátí testovacího SW...zaleží i na HW verzi té M hlavy atd.
s M-Edition nejnovější HW a SW verze(ofiko vydaný, i Bob má stejnou hlavu) už nějakou dobu jezdím a FP jsem neměl...detekce pěkné, jen nesmí být nic jiného v autě puštěno-pak se detekce zhorší asi kvůli citlivé filtraci.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

mafel: Jelikož jsem test nedělal já, tak to nemohu ani nijak ovlivnit, ale pochybuji, že dotyčný bude ochotný najezdit dalších 900 km jenom aby dal další šanci "M"kové hlavě. :D

Co mám ale informace z dalších zdrojů, stejně by to neřešilo problém detekce radarů s různou polarizací, jediným schůdným řešením, které by mělo aspoň nějakou šanci na úspěch, by bylo dlouhodobější testování radarové antény umístěné v poloze 45°.

VS: To ale porovnáváme jabka a hrušky, jelikož citlivost a FP přímo závisí i od polohy radarové antény a verze firmware a problém zákazníka, který potřebuje dobré detekce na radary s různou polarizací to stejně neřeší.

Mimochodem, autor videa mi napsal, že to již dále neřeší, z rev. 2 udělal standardní M-Edition, který pořádně funguje aspoň na Ramery a poslal jej dál do světa. Zájemcům o univerzální řešení bude dále montovat Stinger. ;)
Naposledy upravil(a) AntiRadary.cz dne pát 15 kvě 18:09, celkem upraveno 1 x.

VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Těch mult jezdí tak málo že bych to neřešil a dal vertikálně...na dobrždění tam detekce bude(i v MTRCD je prakticky 0FP tak to neplaší zbytečně) a ramerů je velká většina a další se budou dokupovat.
V CZ to máme ještě lepší...tady je vertikální pozice jasná.

Dotyčný prodejce má vědět co má v autě a že to není finální FW...je to prodejce takže jistě info má.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

VS: Tak na Slovensku mají problém hlavně s Multaradarem CD, na Ramer jim prý postačí i levná přenoska za 300e, na to nemusí kupovat antiradar za 1700e.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:...a u Rameru si výrazně pohoršil.
Neřekl bych, že 4,5s při rychlosti cca 50kmh lze nazvat výrazné pohoršení.

ad FP: bez FP z cca 25t km
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět