Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
1) Revizion2 není oficiální verze puštěná výrobcem mezi lidi(už je rev3)
To že to jeden slovenský prodejce který ten SW dostal na testování prodává je jeho problém...možná proto nebyl vypuštěný oficiálně a možná proto už je revizion3
2) počítám že v SK je hlava STička horizontálně kvůli multě takže na ramer to je špatně a nejde to srovnávat se stingerem který má natočení antén v hlavě 45° takže na ramer lepší.
Dobře umístěná hlava STička M-Editionmá hodně pěkné detekce viz. videa řBoba a moje...
To že to jeden slovenský prodejce který ten SW dostal na testování prodává je jeho problém...možná proto nebyl vypuštěný oficiálně a možná proto už je revizion3
2) počítám že v SK je hlava STička horizontálně kvůli multě takže na ramer to je špatně a nejde to srovnávat se stingerem který má natočení antén v hlavě 45° takže na ramer lepší.
Dobře umístěná hlava STička M-Editionmá hodně pěkné detekce viz. videa řBoba a moje...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
VS: To není "jeden slovenský prodejce", ale výhradní zastoupení Beltronicsu na Slovensku, které Beltronics STi-R Plus M-Editon Rev. 2 nabízí jako nový a vylepšený model se špičkovými detekcemi Multaradaru, takže je vcelku logické, že autor videa chtěl vyzkoušet, o kolik je lepší na Multaradary než Stinger VIP. Zázrak se ovšem nekonal, na Multaradar lepší nebyl a na Ramer byl výrazně horší.
Samozřejmě, že anténu STi-RM+ rev. 2 testoval v horizontální poloze, jelikož mu šlo hlavně o detekci Multaradaru CD, ale u u Mutaradaru CD si nepolepšil, spíše naopak a u Rameru si výrazně pohoršil.
V předchozích příspěvcích mi ale nešlo srovnávání Stinger vs. Beltronics, při použití v ČR vyhoví s velkou rezervou jak jeden, tak druhý, spíše jsem chtěl rozproudit diskusi o vlivu polarizace radarů na včasnost detekce a dobrat se k nějakému výsledku pro zákazníky, kteří potřebují univerzální řešení pro radary s různou polarizací.
Stinger v nových detektorech s MPHD anténou používá vnitřní polarizaci 45°, která se ukazuje jako univerzální a dostatečná jak pro radary s polarizací 0°, tak i polarizací 90°, viz. má videa s detekcí Ramerů s různou polarizací.
![Obrázek](http://www.antiradary.cz/fotocache/bigadd/Antiradar-Stinger-VIP-2.jpg)
Jestli má někdo nějaké informace, jak to řeší ostatní výrobci detektoru, může je tady klidně publikovat.
Samozřejmě, že anténu STi-RM+ rev. 2 testoval v horizontální poloze, jelikož mu šlo hlavně o detekci Multaradaru CD, ale u u Mutaradaru CD si nepolepšil, spíše naopak a u Rameru si výrazně pohoršil.
V předchozích příspěvcích mi ale nešlo srovnávání Stinger vs. Beltronics, při použití v ČR vyhoví s velkou rezervou jak jeden, tak druhý, spíše jsem chtěl rozproudit diskusi o vlivu polarizace radarů na včasnost detekce a dobrat se k nějakému výsledku pro zákazníky, kteří potřebují univerzální řešení pro radary s různou polarizací.
Stinger v nových detektorech s MPHD anténou používá vnitřní polarizaci 45°, která se ukazuje jako univerzální a dostatečná jak pro radary s polarizací 0°, tak i polarizací 90°, viz. má videa s detekcí Ramerů s různou polarizací.
![Obrázek](http://www.antiradary.cz/fotocache/bigadd/Antiradar-Stinger-VIP-2.jpg)
Jestli má někdo nějaké informace, jak to řeší ostatní výrobci detektoru, může je tady klidně publikovat.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
A ta špatná detekce rameru je možná jeden z důvodů nové rev3 která se taky jen testuje. Prodejní politika SK prodejce je jeho problém a já bych na nějaké závěry počkal na finální verzi.
Namontovat STičkovou hlavu jde taky v 45°... Je to na tom kde kdo jezdí...občas SK jezdím ale i tak mám vertikální umístění...i v SK je ramerů mnohem více jen MRCD...a nejvíc tam je laserů.
Současné M-Edition má na ramer při správné montáži myslím hodně pěkné detekce a 0 FP
Namontovat STičkovou hlavu jde taky v 45°... Je to na tom kde kdo jezdí...občas SK jezdím ale i tak mám vertikální umístění...i v SK je ramerů mnohem více jen MRCD...a nejvíc tam je laserů.
Současné M-Edition má na ramer při správné montáži myslím hodně pěkné detekce a 0 FP
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Možná, ale proč má slabší detekce i na Multaradar CD, když anténa byla v optimalizované poloze pro MRCD a prodejce uvádí, že u rev. 2 by detekce Multaradaru CD měly být výrazně lepší než u původního STi-R Plus M-Edition?VS* píše:A ta špatná detekce rameru je možná jeden z důvodů nové rev3 která se taky jen testuje.
Namontovat se dá i vzhůru nohama, ale otázkou zůstává, jaké budou detekce na Ramer a současně na Multaradar. Nemá někdo s touto polohou praktické zkušenosti z provozu?VS* píše:Namontovat STičkovou hlavu jde taky v 45°...
A rev. 2 měl při horizontální poloze 25 FP na 900 km, oproti 1 FP u Stinger VIP! To jsou poslední informace od autora videa.VS* píše:Současné M-Edition má na ramer při správné montáži myslím hodně pěkné detekce a 0 FP
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
"M"ková hlava nemá ráda jiný detektor současně puštěný, bylo by vhodné test provést každý zvlášť
AR.cz: ty FP u toho jestovacího FW mě nepřekvapují...na ARF.net se to řešilo a byl to jeden z těch problému a důvodů proč není ofiko v nabídce a byl již nahrazen...dokonce některé hlavy se starším HW měli FP ještě mnohem více po nahrátí testovacího SW...zaleží i na HW verzi té M hlavy atd.
s M-Edition nejnovější HW a SW verze(ofiko vydaný, i Bob má stejnou hlavu) už nějakou dobu jezdím a FP jsem neměl...detekce pěkné, jen nesmí být nic jiného v autě puštěno-pak se detekce zhorší asi kvůli citlivé filtraci.
s M-Edition nejnovější HW a SW verze(ofiko vydaný, i Bob má stejnou hlavu) už nějakou dobu jezdím a FP jsem neměl...detekce pěkné, jen nesmí být nic jiného v autě puštěno-pak se detekce zhorší asi kvůli citlivé filtraci.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
mafel: Jelikož jsem test nedělal já, tak to nemohu ani nijak ovlivnit, ale pochybuji, že dotyčný bude ochotný najezdit dalších 900 km jenom aby dal další šanci "M"kové hlavě.
Co mám ale informace z dalších zdrojů, stejně by to neřešilo problém detekce radarů s různou polarizací, jediným schůdným řešením, které by mělo aspoň nějakou šanci na úspěch, by bylo dlouhodobější testování radarové antény umístěné v poloze 45°.
VS: To ale porovnáváme jabka a hrušky, jelikož citlivost a FP přímo závisí i od polohy radarové antény a verze firmware a problém zákazníka, který potřebuje dobré detekce na radary s různou polarizací to stejně neřeší.
Mimochodem, autor videa mi napsal, že to již dále neřeší, z rev. 2 udělal standardní M-Edition, který pořádně funguje aspoň na Ramery a poslal jej dál do světa. Zájemcům o univerzální řešení bude dále montovat Stinger.![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Co mám ale informace z dalších zdrojů, stejně by to neřešilo problém detekce radarů s různou polarizací, jediným schůdným řešením, které by mělo aspoň nějakou šanci na úspěch, by bylo dlouhodobější testování radarové antény umístěné v poloze 45°.
VS: To ale porovnáváme jabka a hrušky, jelikož citlivost a FP přímo závisí i od polohy radarové antény a verze firmware a problém zákazníka, který potřebuje dobré detekce na radary s různou polarizací to stejně neřeší.
Mimochodem, autor videa mi napsal, že to již dále neřeší, z rev. 2 udělal standardní M-Edition, který pořádně funguje aspoň na Ramery a poslal jej dál do světa. Zájemcům o univerzální řešení bude dále montovat Stinger.
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Naposledy upravil(a) AntiRadary.cz dne pát 15 kvě 18:09, celkem upraveno 1 x.
Těch mult jezdí tak málo že bych to neřešil a dal vertikálně...na dobrždění tam detekce bude(i v MTRCD je prakticky 0FP tak to neplaší zbytečně) a ramerů je velká většina a další se budou dokupovat.
V CZ to máme ještě lepší...tady je vertikální pozice jasná.
Dotyčný prodejce má vědět co má v autě a že to není finální FW...je to prodejce takže jistě info má.
V CZ to máme ještě lepší...tady je vertikální pozice jasná.
Dotyčný prodejce má vědět co má v autě a že to není finální FW...je to prodejce takže jistě info má.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
VS: Tak na Slovensku mají problém hlavně s Multaradarem CD, na Ramer jim prý postačí i levná přenoska za 300e, na to nemusí kupovat antiradar za 1700e.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych, že 4,5s při rychlosti cca 50kmh lze nazvat výrazné pohoršení.AntiRadary.cz píše:...a u Rameru si výrazně pohoršil.
ad FP: bez FP z cca 25t km
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)