Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Já to původně přikládal rušení od 965... . Ale když se to blížilo, transporter byl jasná volba...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Medonosy + Chudolazy - smysl hlášení čar na silnici a neosazených sloupů, je počítám stejný, jako na té Průmyslové
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dodávky jsou zákeřný....
sup s ramerem vs. P950 neska D1 u měřína (on stál za betronovýma panelama, vyzařoval ve směru mé jízdy): na příjezdu cca 300m, na odjezdu cca 500m
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Medonosy + Chudolazy:
Nejmenovaná osoba spoluodpovědná za přípravu dtb jednala osobně s odpovědným obecním úřadem a dostalo se jí velmi vřelého a přátelského přijetí. V těchto dvou případech jde pouze o to nasadit kamery a připojit je. Pro tento krok je vše technicky připraveno. Veškerá ostatní legislativa je hotova včetně zákonné smlouvy s MP Mělník, která bude "přestupníky" hlídat. Zajištěno je i financování, kde každým dnem čekají na poslední část příspěvku (neb OÚ je příspěvkovou organizací, tak jak jinak ty dávky nazvat, že?) a dojde k montáži a zprovoznění celého systému. Přesný termín není sice stanoven - závisí na tom, kdy "děngy" přistanou na obecním účtu, ale očekává se to "každým dnem". Myslíme si tudíž, že je lepší, aby v dtb byly úsekáče, které se mají teprve spustit, než aby se do dtb přidávaly po spuštění do provozu. Ono je to taky z toho důvodu, že ne každý zákazník dělá upgrade okamžitě po vydání nové dtb. Někdo na to zapomene, nemá čas, je v zahraničí, v nemocnici atd.. Takhle bude po osazení kamerami mnohem méně lidí nemile překvapeno.
Nejmenovaná osoba spoluodpovědná za přípravu dtb jednala osobně s odpovědným obecním úřadem a dostalo se jí velmi vřelého a přátelského přijetí. V těchto dvou případech jde pouze o to nasadit kamery a připojit je. Pro tento krok je vše technicky připraveno. Veškerá ostatní legislativa je hotova včetně zákonné smlouvy s MP Mělník, která bude "přestupníky" hlídat. Zajištěno je i financování, kde každým dnem čekají na poslední část příspěvku (neb OÚ je příspěvkovou organizací, tak jak jinak ty dávky nazvat, že?) a dojde k montáži a zprovoznění celého systému. Přesný termín není sice stanoven - závisí na tom, kdy "děngy" přistanou na obecním účtu, ale očekává se to "každým dnem". Myslíme si tudíž, že je lepší, aby v dtb byly úsekáče, které se mají teprve spustit, než aby se do dtb přidávaly po spuštění do provozu. Ono je to taky z toho důvodu, že ne každý zákazník dělá upgrade okamžitě po vydání nové dtb. Někdo na to zapomene, nemá čas, je v zahraničí, v nemocnici atd.. Takhle bude po osazení kamerami mnohem méně lidí nemile překvapeno.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlava přemontována na jiné místo... U adaptivního tempomatu to asi nebylo to pravé ořechové, protože podle umístění ta hlava koukala tak trochu do ŘJ toho senzoru, což je nějaká elektronika zavřená v kovové krabičce. Dovolím si tvrdit, že tudy cesta dobré detekce vést nemohla. Tak jsem si vymyslel úplně jiné místo, kam jsem tu hlavu (nechal jsem Mkovou) nacpal - a kouká přímo ven...akorát jsem dnes nepotkal žádný ramer.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já taky neska nepotkal žádný zdroj záření v Ka pásmu.... škoda, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.