Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Já to mám vertikálně. Do SK jezdím málo, takže Multa mne nezajímá. Ale chtěl jsem to mít, kdyby náhodou... V nejhorším případě si tam mohu dát starou STiR hlavu, která mi zbyla z minulého auta. Ale zatím jsem nedospěl k názoru, že STiRM má natolik špatné detekce, že je to nutné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
STiR Plus vertikál....STiRM horizontál...asi ideální řešení na vše...výhoda PII že tam ta druhá hlava přes ALP jde zapojit
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kdo a jak je blbej. Nesnažím se o nic. Pouze postuji videa, což ostatně dělám již přes 10 let. Najednou se to někomu nelíbí, protože zveřejňuji i to, co jsem dříve nezveřejňoval. Ano, situace se změnila. Místo toho, aby se o tom vedla rozumná diskuze, tak se do mne navážíš a hledáš za tím něco, co tam není. Ale chápu to...jenom si myslím, že to nemáš zapotřebí.mafel píše: Bobe, myslíš, že všichni jsou úplně praštění a nedojde jim, o co se snažíš? Že se tu (chytře, beze slova, nutno přiznat) snažíš pomstít distributorovi a výrobci jednoho produktu z důvodu své osobní zášti? PII má vícero lidí a standardní detekce jsou známé. Najednou se tu objeví velmi, velmi zkušený uživatel, kterému prodejce odmítl provést montáž a se kterým má spor v osobní rovině, a začne bez komentáře a snahy o hledání řešení detekce na úrovni neupravených US detektorů?
Tak blbej tu (snad) nikdo není.
Pokud sis nevšiml, tak nebavíme se o PII, ale o STIRM+ hlavě. Standardní detekce jsem neviděl - asi jsou k vidění někde v prostorách prodejce, po politickém školení mužstva. Věř mi ale, že jsem viděl mraky videí, která nebyla nikdy publikována a to od lidí, kteří proti prodejci nic nemají (navíc já taky ne, dokonce jsem se mu za své útoky v osobní rovině omluvil a nemám problém do kdykoliv zopakovat), kde jsou teprve vidět prašivé detekce. Je otázkou, proč ta videa nejsou prezentována - ale odpověď na tuto otázku známe oba dva.
Když už mluvíš o neupravených US detektorech, tak jsem to nebyl já, kdo s nimi začínal svůj AR byznys v ČR. Važ slova, která napíšeš, protože moje paměť je vcelku dobrá...nechci tady na nikoho házet špínu, ale pokud mne budeš tlačit svou demagogií do kouta, tak se bránit budu. Věz, že někdy je lepší mlčet a řídit se pravidlem: přátele si drž blízko u těla, nepřátele ale ještě blíž
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Co si o tvých videích myslím, jsem napsal, víc se angažovat nebudu. Toť všeřidičBOB píše:Važ slova, která napíšeš, protože moje paměť je vcelku dobrá...nechci tady na nikoho házet špínu, ale pokud mne budeš tlačit svou demagogií do kouta, tak se bránit budu. Věz, že někdy je lepší mlčet a řídit se pravidlem: přátele si drž blízko u těla, nepřátele ale ještě blíž
PS: Vyhrožování je obvyklý druhý stupeň takto vedené diskuse...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co si ty myslíš, je mi vcelku jedno. Jenom mne zaráží, že za dobu, co se známe, ti má videa nikdy nevadila Asi proto, že nikdy neukazovala slabiny... To je koneckonců jediné, co se změnilo.
Nevím, kde vidíš vyhrožování - jenom jsem ti napsal, že nechci dobrovolně psát nic, co by kohokoliv a jakkoliv poškozovalo, pokud k tomu nebudu přinucen demagogickými útoky na mou osobu. Nic víc a nic míň. Ale jsem rád, že víš, o čem mluvím.
Opravdu tě mohu uklidnit, že proti prodejci a dovozci nic nemám a má averze vůči němu je minulostí.
Nicméně - pokud máš o mých videích nějaké pochybnosti, tak mi klidně přístě zavolej, když potkáš ramer a můžeš se přesvědčit sám - já s tím problém nemám.
Nevím, kde vidíš vyhrožování - jenom jsem ti napsal, že nechci dobrovolně psát nic, co by kohokoliv a jakkoliv poškozovalo, pokud k tomu nebudu přinucen demagogickými útoky na mou osobu. Nic víc a nic míň. Ale jsem rád, že víš, o čem mluvím.
Opravdu tě mohu uklidnit, že proti prodejci a dovozci nic nemám a má averze vůči němu je minulostí.
Nicméně - pokud máš o mých videích nějaké pochybnosti, tak mi klidně přístě zavolej, když potkáš ramer a můžeš se přesvědčit sám - já s tím problém nemám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Protector 950M vs PČR - druhý detektor neberte vážně, oprášil jsem starou 965 po opravě service required a takhle to dopadlo - proto jak je vidno opravovat detektor nemá smysl... .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná detekce - příště napiš...ať máme srovnání...
ha - 965tku mám taky někde - dokonce plně funkční! Ale jelikož Tmobile, tak jí nevozím
ha - 965tku mám taky někde - dokonce plně funkční! Ale jelikož Tmobile, tak jí nevozím
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne stř 04 úno 20:37, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jel jsem jel domu a oni tam byli na blikačkách. Hnedka jak jsem projel někam jeli... Asi testování rameru v transporteru...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
po vzoru MP Praha - Transp a Ramer I když ten jejich jsem neviděl měřit ani nepamatuju.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
mě ta kombinace-ramer/transporter- překvapila...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA