Pneu koutek
Re: Pneu koutek
michelin PS4 (225/45ZR17) zatím sice jezdím víceméně kolem komína, ale musím říct, že jsou významně "lepivější" než ty dunlopy, co tam byly z výroby. prvních pár desítek kilometrů to hučelo jak kráva, ale teď už je klid. Zatím se to jeví hodně dobře
Pravda vyděsí
Dotaz na Sava Intensa HP - 195/50 R15 82H
Mají nějaký zásadní problém? Sloužit mají přítelkyni na dojíždění do práce...
Mají nějaký zásadní problém? Sloužit mají přítelkyni na dojíždění do práce...
Měl jsem v 185/55 R14 na Ignisovi a byly v pohodě (normální, čitelný gumy). Myslím, že mi vydržely něco kolem 25kkm (2 sezóny a v půlce jsem je přehazoval).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Dotaz na dálniční jezdce: Jak se Vám ojíždí gumy?
Já včera kontroloval zimáky a všechny jsou ve středu o 1 až 1,5 mm ojetější než na krajích. Přehuštěné nejsou. Foukám je dle výrobce na tlak pro nenaložené auto?
Může to být způsobeno častými jízdami vysokou rychlostí?
Já včera kontroloval zimáky a všechny jsou ve středu o 1 až 1,5 mm ojetější než na krajích. Přehuštěné nejsou. Foukám je dle výrobce na tlak pro nenaložené auto?
Může to být způsobeno častými jízdami vysokou rychlostí?
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já to moc nezkoumám-zimáky max jedna sezóna. Teď mi je sundavali kluci v servisu a 4 mm...takže jdou do kopru.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na předních mám sjeté víc vnější okraje (halt daň na větší hravost auta díky větším odklonům), vzadu (šířka 255!) mám taky prostředky sjeté víc než kraje, foukám ale (zastudena) na 2,8 (tj. pro středně naložené auto) a často jezdím dálničníma rychlostma i mimo dálnici.
taky mám zimáky dycky enem na jednu zimu, max prvních pár dnů v následující než stihnu přezout...
taky mám zimáky dycky enem na jednu zimu, max prvních pár dnů v následující než stihnu přezout...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
na prednich vice sjete vnejsi okraje kvuli vetsim odklonum? to je nejaka blbost, ne
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
odklony jako jediné doznaly změny, vše ostatní (geoška) je +/- stejné a dřív se zvenku nesjížděly tak moc, tak to přičítám tomu, ale nemám patent na rozum... a jak píšu je mito valstně jedno, páč stejně pudou do pryč, i dyž mají ještě možná 5 či 6 mm vzorku
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já mám nepatrně víc sjetý vnitřky, ale to je tím, že trošku přefukuju, rychlosti bych to za vinu nedával..