Dokud nebude umět dobře GoPro smyčku, tak to stojí za prd do auta.ctrl_j píše:GoPro vcera predstavilo Hero4 a zaroven trochu prekopalo celou radu, takze nejnizsi model s prostym nazvem "Hero" bude k dostani uz od 125 €. V prodeji od pristiho tydne.
Je to porad cosi vic, nez stoji "Cina", na druhou stranu je to univerzalnejsi reseni nejen do auta.
Jakou on-board cam?
Re: Jakou on-board cam?
A7 je nejaky novy FW?
edit: aha, pletu si to s 801, vypadaji stejne
edit: aha, pletu si to s 801, vypadaji stejne
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A7 je použitý čip... jsou dvě verze čipu - A2 a A7
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Prosím vás známý shání onboard kameru a z nějakého důvodu se zeptal mně na radu. Bohužel o tom moc nevím...
Chce to jako dárek k Vánocům do +/-2000Kč. Chce ji jen zapojit do auta a dál se o ni nestarat. Takže potřebuje automatické nahrávání po zapojení a přemazávání nejstarších souborů na kartě. Další fičuriny jako GPS, uložení aktuálního záznamu tlačítkem a podobné věci nezmiňoval, ale zase čím víc funkcí tím líp .
Díval jsem se, že by nemusela být špatná http://www.ebay.com/itm/121387416455. Co vy na to?
Chce to jako dárek k Vánocům do +/-2000Kč. Chce ji jen zapojit do auta a dál se o ni nestarat. Takže potřebuje automatické nahrávání po zapojení a přemazávání nejstarších souborů na kartě. Další fičuriny jako GPS, uložení aktuálního záznamu tlačítkem a podobné věci nezmiňoval, ale zase čím víc funkcí tím líp .
Díval jsem se, že by nemusela být špatná http://www.ebay.com/itm/121387416455. Co vy na to?
Dobrý den, sháním pro přítele nějakou kameru do kamionu jako dárek k Vánocům. Mohli byste mi prosím něco doporučit do 2000Kč včetně pošty a věcí k tomu? Vím, že kamiony mají 24V baterii a tyto kamery jsou dělané na 12V, takže k tomu bude asi nějaká redukce.
Taky jsem tu sháněl kameru (příspěvek hned nad tebou) a nakonec jsme vzali PRESTIGIO Roadrunner 505.
Co jsem se tak díval, tak jsou buď všechny stejné nebo naopak úplná katastrofa. Není tam moc z čeho vybírat a když jsem vzal v potaz, že do těch 2000Kč chce koupit ještě 32GB kartu, tak jsem nenašel nic lepšího než to Prestigio.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time