*PP* - pneumatický pokec, aneb na čem teď jezdíte
Re: *PP* - pneumatický pokec, aneb na čem teď jezdíte
vasco: DSG zůstalo v CH. V tomhle případě jde o něco strašně nezajímavýho a lehce ťuklýho díky mistrovství pána na parkovišti. A nedělám si iluze, že se o svátcích někdo přetrhne.
I když DSG by v 50k potřebovalo už taky péči, začíná cukat.
I když DSG by v 50k potřebovalo už taky péči, začíná cukat.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
v 50k? to vydrží tak málo?
jinak já jezdím od půlky listopadu na zimních Vredesteinech Snowtrac 3 a na sněhu je nemůžu vynachválit (např. minulý týden ). Ale i bez toho nočního výletu po zasněžených cestičkách bych byl na letních už tolikrát ve škarpě... njn hory
jinak já jezdím od půlky listopadu na zimních Vredesteinech Snowtrac 3 a na sněhu je nemůžu vynachválit (např. minulý týden ). Ale i bez toho nočního výletu po zasněžených cestičkách bych byl na letních už tolikrát ve škarpě... njn hory
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Deli píše:Dneska mi bylo trochu do pláče, když jsem koukal na teploměr a bylo (tuším) +6° a sucho a já už v pátek přezul na zimní Kdybych neměl jen jedny plecháče, tak si to snad přehodim zpátky na letní
Na čem teď jezdíte vy?
Od půlky října na zimních, ale najeto jenom pár stovek kilometrů, to je nijak nezabije. Až mi umřou letní, tak budu nejspíš jezdit na zimácích celoročně
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V Británii už myslí na další rozšíření BB na oblast automatického měření hloubky dezénu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V Británii mě už nepřekvapí vůbec nic...
2.9T RWD
btw. nešlo by to přejmenovat? Pod pojmem "pneumatický" si představím vše možné, jen né pneumatiky...
2.9T RWD
uz 1,5 mesice na zimnich a jejich pouzivani pri teplote nad 10 stupnu bylo vcera znat, vzorek znatelne ubyl a s nim i schopnost podat solidni vykony na snehu ..
mam obuty Dunlopy 4D, rozmer 205/55R16 a bohuzel musim rict, kupte si radeji continentaly, vzpominam na TS/810 ktere jsem mel minuly rok.
ty dunlopy jsou neskutecne hlucne, od 120km/h huci od 170km/h prekonavaji aerodynamicky hluk. tesim se za je sjedu a koupim si continentaly
ty dunlopy jsou neskutecne hlucne, od 120km/h huci od 170km/h prekonavaji aerodynamicky hluk. tesim se za je sjedu a koupim si continentaly
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
ref hlučnost: imho nic nemůže být strašnějšího než Pirelli SottoZero II 225/50/17, co se měl loni na skautíkovi (a kolega stále ještě má a nadává jak špak)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a dodatek: naopak, ty mišelinky (Primacy Alpin III, RCS 225/45/17), co mám fčíl na bramborovi, jsou vyjímečně (v měřítcích zimních gum) tiché...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.