![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
Celoroční pneumatiky.
Re: Celoroční pneumatiky.
já měl kdysi protektory s podobným vzorkem na žigulovi - patnáctistovce, heč! - a se stokilovým plátem železa v kufru to jelo sněhem jako rolba
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to si taky pamatuju. zigul, v kufru pytel s piskem (zatez a posyp najednou), ja ze segrou sedime v otevrenem kufru na vecech a jedem na Grun na zavody
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jj, výjezd na gruň, klasika, zvláště ta poslední vracečka před vrchem, to byla sfiňa zrádná
Tam jsem raz jel za debilem s řetězama, který se tam táhl snad krokem, tak jsem musel vždycky na nějaké rovince počkat, až mi poodjede, protože bych to za ním v pohybu fakt neudržel ![Waiting :-w](./images/smilies/45.gif)
![Waiting :-w](./images/smilies/45.gif)
Rychlost zabíjí!
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak já už letos zažil 2x fest namrzlou cestu. Když jsou lidi blbí a včas nepřezujou, tak ať platí
A pokud se někdo nechá pokutovat i za sucha a tepla, tak je taky blbej a taky ať platí ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
v TA3 to neska ve stínu tež klouzalo jaxfiňa.... třeba ty serepetiny ze Štrby nahoru na Štrbské, speciálně v místě, kde to nadkřižuje zubačka to byla sklinka jak prase.... mišelinky se držely zdatně... ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
okolo Bruntálu, jak je Slezská harta, padá ze stromů námraza na cestu, která je pak úplně bílá a vcelku klouže. Mimo jiné to tam chlapci už i solí. Tam se zimní gumy hodí. Policajti nikde, samozřejmě, ale na druhou stranu, v Jeseníkách imho nebude moc debilů bez zimních gum.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
pokud budeš jezdit ve městě a max do 80km/hod, tak asi ano, jinak jsem je na autě celoroční měl a byly na <I> v zimě i v létě.fabiahtp píše:Docela uvažuji o koupi celoročních pneumatik, pro toho kdo málo jezdí, tak 10000Km ročně je to určitě v dnešní době zajímavé než kupovat druhou sadu zimních pneu s diskem nebo každý rok přezouvat dvakrát ročně v pneuservisu. Uvažuji hlavně o Barumech nebo Matadorech, používá je tady někdo, zajímá mě hlavně hlučnost v létě, jak rychle se sjíždí a jestli zvyšují spotřebu?