tak se pochlubte, co se Vám tento víkend vysypalo :)
Re: tak se pochlubte, co se Vám tento víkend vysypalo :)
me se vysypala doza s kafem rano
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
prava poloos, ostal som bezmocne stat v kopci
vikend ne, ale zrejme s emi prave vysypal altik v malem baronu....takze jdu zkusit privezt nabijecku, dobit si elektromobil as nad dojedu k mechanikovi
Toto tema zasadne ozije po nasledujicim vikendu, kdy se cast mistniho osazenstva vrati z Nordschleife A pokud vyrazim Favoritem, byla by z toho cela kniha (uz abych jel...)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
myslím, že by úplně stačilo nastartovat, připíchnout voltmetr a hned bude jasno, jestli je to alťák či nikoliv. Jednodušší než někam vláčet nabíječky, ni?Caddy píše:vikend ne, ale zrejme s emi prave vysypal altik v malem baronu....takze jdu zkusit privezt nabijecku, dobit si elektromobil as nad dojedu k mechanikovi
Niko nadžanel ko kerdža
ja s tim potrebuju dojet do Nacesic, ze je to altik, to rekl i mechanik po telefonu Ono uz to strasilo, autodiagnostika hlasila nejaky problemy s dobijenim, akorat kdyz se to merilo, tak to bylo proste tak, ze to prvni sekundu-dve nedobijelo a pak uz to slapalo normlane...tak dneska to ocividne doslapalo...
a uz nikdy nechci ridit manual!! Dneska mi nekdo rict, jaky je to super, dostane kopanec mezi oci (jel jsem si pro nabijecku firemni fabii). Tolik stresu jsem uz dlouho nezazil
a uz nikdy nechci ridit manual!! Dneska mi nekdo rict, jaky je to super, dostane kopanec mezi oci (jel jsem si pro nabijecku firemni fabii). Tolik stresu jsem uz dlouho nezazil
Tak mám jemně přizvedlý auto, protože mi vytekl PP tlumič, tak šup nový přední.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
zdá se mi, že mi nějak chrastí v převodovce, problém je, že se to docela blbě identifikuje, protože to auto je hodně hlučné celkově
Pravda vyděsí
Prosím pomoc.Stalo se mi,že se mi urvala řemenice u olej.čerpadla tudíž to přestalo mazat a přidřel se mi motor.Oprava mě stála 24tis.(výbrus) Není to ani půl roku a začalo tam něco klapat.Bral jsem to jako chybu mechanika který to opravoval tak jsem mu to dal jako reklamaci.Řekl mi,že odešel jeden válec tím že se vysypalo ložisko a nějaký čep,že to bylo nějakým tlakem,ale já vůbec nevím co tím myslí protože tomu samozřejmě nerozumím.Můžete mi prosím někdo poradit co se vlastně stalo a jestli to byla jeho chyba když je to opět přidřený?Díky za odpověď .
co to je za auto a motor, r.v.,.....
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw