Nářadí do domácí garáže
Re: Jaký zvedák do (domácí) garáže?
Už ho mám v ruce - Heyner Profi 2t - vypadá fakt bytelně, má nejen kličku, ale i šestihran a sice má deklarovaných 98mm, ale fpoho do něj udělám drážku pro lem kasle, čili aji výška by měla být OK... odpoledne vytuním, vyzkušam...písnu sem zkušenosti
btw, u těch hlaspolů sem ho i kupil...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
to vypada dobre, hlavne to ma ten gumovy spalek z drazkou na prahy. ja kdysi koupil neco v makru, bohuzel bez nej. dodnes jsem to kvuli tomu nepouzil.jarka píše:Tona je skvělá, ale opravdu už jako dílenský hever - zas na druhou stranu, asi se ani za 20let neposere, tak je to i přes počáteční vyšší investici rozumná volba do garáže. Koukal jsem na sbazar a vykouklo na mě toto: http://www.sbazar.cz/kubica.r/detail/13 ... podjezd-80, podle mýho optimál na občasný přehazování kol.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nuzkovej? myslel jsem ze chces hydrauliku.pavproch píše:Už ho mám v ruce - Heyner Profi 2t - vypadá fakt bytelně, má nejen kličku, ale i šestihran a sice má deklarovaných 98mm, ale fpoho do něj udělám drážku pro lem kasle, čili aji výška by měla být OK... odpoledne vytuním, vyzkušam...písnu sem zkušenosti
BTW proc se muze pouzivat jen do -50?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
původně sem nevěděl, ale pak mě vK inspiroval s tím šestihranem a akučkou
ref -50: bo křehký lom (obyčejné konstrukční oceli), pro nižší těploty musím míš speciálně legované (titanem) s jemnozrnnou strukturou
ref -50: bo křehký lom (obyčejné konstrukční oceli), pro nižší těploty musím míš speciálně legované (titanem) s jemnozrnnou strukturou
Tak kdybych vedel, ze chces nuzkac tak si mohl dat vedet, protoze tyhle zvedavky dava alfa k autum snad odjakziva a nejak jich ma vice.
Me tohle nebavi spoustet
Me tohle nebavi spoustet
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
díky za nabídku
sem psal, že používám ten z pindice (imho to bude stejná kvalita jak AR) a ten už má nejlepčí roky za sebou.... prto sem chtěl "profi" robustní.... na to moje domácí žvýkání párkrát za rok... a navíc esli fakt bude fungovat to zvedání/spouštění akučkou, tak pohoda džes
sem psal, že používám ten z pindice (imho to bude stejná kvalita jak AR) a ten už má nejlepčí roky za sebou.... prto sem chtěl "profi" robustní.... na to moje domácí žvýkání párkrát za rok... a navíc esli fakt bude fungovat to zvedání/spouštění akučkou, tak pohoda džes
Takže asitakle:
- drážka do gumy zřejmě nenisu třeba, přímo v návodu je napsáno, že se má ten gumošpalek opřít zvnějšku hned vedle lemu kastle
- výška (mno, spíš nížka) je tím pádem dostatečná, fpoho to nacpu aji pod m4Zlika
- moje akučka (i přesto, že je to Profi Makita 18V 3Ah) to neutáhne, takže budu kvedlat kličkou, která je toho zvedáku součástí, první zkouška zdá se ukazuje, že si klouby už otloukat o podlahu nebudu
Celkově - spokojenost odpovídající utraceným 8stovkám.... uvidíme, jak životnost, ale tváří sa to fakt robustně
- drážka do gumy zřejmě nenisu třeba, přímo v návodu je napsáno, že se má ten gumošpalek opřít zvnějšku hned vedle lemu kastle
- výška (mno, spíš nížka) je tím pádem dostatečná, fpoho to nacpu aji pod m4Zlika
- moje akučka (i přesto, že je to Profi Makita 18V 3Ah) to neutáhne, takže budu kvedlat kličkou, která je toho zvedáku součástí, první zkouška zdá se ukazuje, že si klouby už otloukat o podlahu nebudu
Celkově - spokojenost odpovídající utraceným 8stovkám.... uvidíme, jak životnost, ale tváří sa to fakt robustně
Tak kompresor a pistol, to by mohlo utáhnout
Nechápu. Moje Lidl aku vrtačka 18V xyAh za 40€ nastavená na šroubování a nulový "prokluz" zvedne auto co tlumiče/pružiny dovolí a i kousek výše (cca 2/3 potřebného chodu heveru) a pak kvedlám rukou. A dolu dávám akučkou na jeden zátah a to ji mám dva roky (minulý týden jsem našel účtenku) a vubec jí nešetřím.pavproch píše: - moje akučka (i přesto, že je to Profi Makita 18V 3Ah) to neutáhne, takže budu kvedlat kličkou, která je toho zvedáku součástí, první zkouška zdá se ukazuje, že si klouby už otloukat o podlahu nebudu
Když tam máš možnost šestihranu, tak zvaž používat ráčnu, přece jen vzdálenost konce rukojeti ráčny od osy otáčení je větší než zalamovaná klička a potřebuješ tím pádem menší sílu...
Kompresor a toto
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/