Genevo ONE - Zkušenosti

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Genevo ONE - Zkušenosti

Příspěvek od řidičBOB »

msp_x už rozebral a měřil? :D :D :D
Ale to není žádný zákazník, ale Vaše ochočená opička...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

ad teplota - nedokážu posoudit ...většinou tet v autě topím, takže teplý vzduch jde přes čelní sklo nahoru, ale nevšiml jsem si u konektoru zvýšenou teplotu oproti celému tělu
ad spotřeba - neměřím a měřit nebudu
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ad teplota: domnívám se, že snahou je poukázat na to, že zařízení je levné a proto se zahřívá, což je špatně. Špatně by to bylo, kdyby nebyla ošetřena teplotní stabilita, jak tomu bylo u některých verzí V1. Špatně by to také bylo, kdyby to souviselo s cenou...ale to nesouvisí - v poslední době jsem měl řadu telefonů, kde cenovka byla dost nad 10 000,-, což už je v dnešní době hodně. A jak SGS2, SGS3, HTC OneX, iPhone4S, iPhone5, New iPad => všechna zařízení se při práci zahřívají...některá více a jiná méně. Rozhodně ale nelze říct, že jsem jmenoval nějaké "sračky" na trhu :D
ad spotřeba: nikdy jsem jí u žádného zařízení, které v autě používám, neměřil a měřit nebudu. Tento údaj je pro mne zcela zbytečný.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

acer.t píše:ad teplota - nedokážu posoudit ...většinou tet v autě topím, takže teplý vzduch jde přes čelní sklo nahoru, ale nevšiml jsem si u konektoru zvýšenou teplotu oproti celému tělu
ad spotřeba - neměřím a měřit nebudu
Změřím sám a poreferuji, ale třeba staré Beltronicsy a V1 se taky dost hřejí a na funkci rostlináře to nemá vliv. Spotřeba +-100 mA také není tou nejdůležitější věci, ale zákazník má strach, jestli tam není nějaký (polo) zkrat, když se to tak hřeje a tolik "žere".
Teď jsem změřil spotřebu u dalšího G1 a ukazuje skoro stejné hodnoty jak udává zákazník: 240 - 290 mA.

Edit: Podíval jsem se i na specifikace ostatních detektorů a většinou se spotřeba pohybuje mezi 200 - 500 mV, např. u Valentine ONE je typicky 225 mV, maximálně 425 mV, takže se asi jenom jedná o nepřesný údaj v návodu.

O 1/2 hodinky na to volal další zákazník, že na Spořilovské mu G1 hlásí úsekové měření 80 km/hod., ale podle značek je tam 50 km/hod. Sám si to už nepamatuji, DB u Stingeru tam má nastaveno 50 km/hod. a podle Google je tam nahoře 50 km/hod. jenom pro náklaďáky. Ovšem od poloviny je už 50 km/hod. pro všechny, což v aktivní úsekovce není logické a určitě to již změnili na stálou rychlost v celém úseku. Raději se tam zajedu podívat osobně, ale pokud to tady někdo ví naprosto přesně, tak nám to může napsat.
Naposledy upravil(a) AntiRadary.cz dne pon 05 lis 15:19, celkem upraveno 1 x.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

na tu teplotu se podívám, ale mně trochu píská jen si toho moc teď nevšímám, jsem pořád v 7tis ot. :D
SSS - vdechne tě do života
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Moucha píše:... mně trochu píská jen si toho moc teď nevšímám ...
Když si jej přiložím horní stranou úplně k uchu, tak slyším jemné kolísavé bzučení, ale při zapnutém PC a tiskárnách jej nemám šanci běžně uslyšet.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

tak tet jsem jel bez zapnutého topení v autě cca. 30 minut a nic nenormálního jsem na detektoru nezaznamenal
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
dobbs
Autoškolák

Příspěvek od dobbs »

acer.t píše:tak tet jsem jel bez zapnutého topení v autě cca. 30 minut a nic nenormálního jsem na detektoru nezaznamenal
Souhlas, teď jsem detektor po půl hodině osahával a normální teplota. To teda když mám HTC na nabíječce a mám zapnutou navigaci, tak hřeje mnohem, ale opravdu mnohem více než Genevo.
sune2009
Řidič začátečník

Příspěvek od sune2009 »

Většina lidí,co si koupí AR,dle mě neřeší rozdíl několik litrů spotřeby paliva a budou řešit rozdíl pár mA? :) Asi jsem opravdový laik,co se týče AR,ale to,že jste řešil rušivost dvou detektorů v jednom autě je ještě možná pro pár nadšenců problém,ale tohle a zvýšená teplota zařízení při pracovním režimu je už na mě celkem moc,tohle snad nemůžete myslet už vážně? =))
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

sune2009 píše:Většina lidí,co si koupí AR,dle mě neřeší rozdíl několik litrů spotřeby paliva a budou řešit rozdíl pár mA? :) Asi jsem opravdový laik,co se týče AR,ale to,že jste řešil rušivost dvou detektorů v jednom autě je ještě možná pro pár nadšenců problém,ale tohle a zvýšená teplota zařízení při pracovním režimu je už na mě celkem moc,tohle snad nemůžete myslet už vážně? =))
Bohužel, zákazník to vážně myslí a na vážně míněný dotaz mu musím dát seriozní odpověď. Ten rozdíl v mA mu nevadil kvůli spotřebě, ale spolu se zahříváním detektoru se obával zkratu a požáru vozidla, protože kvůli pokovenému čelnímu sklu jej bude mít nahoře u zpětného zrcátka a dost natěsno u čalounění střechy.

Mimochodem, divil byste se, co všechno dokáží zákazníci řešit a to, co je je pro 99% naprosto nepodstatnou záležitosti, je pro 1% přímo životně důležité. :(

Odpovědět