zimní 205/55/16
Re: zimní 205/55/16
Dvoj rocne a starsie by som nekupoval kedze jazdim vela, ale par mesacne resp max po jednej sezone ok...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Boli to letne a tam to fakt nebolo citit...vydrzali mi dalsie dva roky a cca 20tisic km...az tak by som sa veku nebal, dolezitejsi je podla mna sposob skladovania, ten sa ale trochu tahsie zistuje
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já dřív UG 7+ měl a mě teda vydržely necelých 60 tisíc.Původně sem je chtěl objednat zase, ale když už zase nový dezén,tak jsem to nechal tak.Kdo ví,za jak dlouho se přestanou vyrábět.delphin píše:Já si v tomhle rozměru letos koupil Continentaly TS850, ale ještě jsem je nenazul. Minule jsem měl GY UG7+, dobré, ale po necelých 35000 km jsou pryč. A je pravda, že hlučnost taky nic moc.
Jinak ještě k těm ojetým pneu...od známého bych je asi koupil, ale od cizího člověka bych to asi nerisknul.
Tak jsem si objednal Dunlop Winter Sport 4D MFS Tak jsem na to zvědavej... ale lepší než letní to snad bude
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
mně by zajímalo, co je ten čtvrtý rozměr - asi budou zpívat nebo vonět
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Tak ty Dunlopy budou rozhodně lepší než letní gumy. V testech skončily třetí nebo čtvrté, takže pokud to není zaplacené tak kvalitní budou. Na netu je hodně recenzí, kde si je lidi chválí
Fun: můžeš si pak přivonět
Lip: tak extra průser to snad nebude a po horách (zatim) nejezdim, takže jsem v klidu
Lip: tak extra průser to snad nebude a po horách (zatim) nejezdim, takže jsem v klidu
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Myslím, že i ty hory v pohodě zvládnou. Dunlop je dobrá značka, tak bych se to vůbec nebál.
Je fakt, že asi 5 let zpátky jsem měl na starém autě barumky a na horách jsem s nima taky nikde nezapadl
Je fakt, že asi 5 let zpátky jsem měl na starém autě barumky a na horách jsem s nima taky nikde nezapadl
Já jsem měl na autě 2 roky staré Barumky a nevyjel jsem s nimi do garáže. Přezuto na Dunlopy 3D a OK.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Já jsem používal Barum Polaris 2, spokojenost, potom Dunlopy sp winter sport, taky dobrý, teďka mám Barum Polaris 3 a spokojenost... Nevidím mezi nima pražádný rozdíl, kromě ceny. Stejně mě vydrží max 4 sezóny... Základ je dobrý vzorek.
Polaris 2 najeto 30tis km (4 zimy)
Dunlop najeto 35tis (od 31tis to nebylo nic moc, ale přežil jsem to) 4zimy
Polaris 3 zatím najeto 7tis a dobrý mám je druhou zimu
Polaris 2 najeto 30tis km (4 zimy)
Dunlop najeto 35tis (od 31tis to nebylo nic moc, ale přežil jsem to) 4zimy
Polaris 3 zatím najeto 7tis a dobrý mám je druhou zimu