225/45 R17 ktere?
Re: 225/45 R17 ktere?
jarka: pravdu dis, ale jak spravne poznamenava bond, dobre a odzkousene gumy se prestavaji vyrabet, obcas je nevyhnutelne vyzkouset neco noveho
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mně se loni docela osvědčily Potenzy RE 050A RFT, akorát, že po 16kkm bylo po nich (a to vzadu mám válce 255/40 R17)... na letošek už mám přichystaný P-zero (zase RFT), až budou na autě, poreferuju...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To není z mojí hlavy, jen posílám dál... Zas to máte ve svých atypických rozměrech jednoduší, výběr relativně malej, to já když vybíral tak jsem měl z toho hlavu v pejru.mmira píše:jarka: pravdu dis, ale jak spravne poznamenava bond, dobre a odzkousene gumy se prestavaji vyrabet, obcas je nevyhnutelne vyzkouset neco noveho
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Vazne bych rad vedel jedinej logickej duvod,Proc si kurvit auto rftpavproch píše:mně se loni docela osvědčily Potenzy RE 050A RFT, akorát, že po 16kkm bylo po nich (a to vzadu mám válce 255/40 R17)... na letošek už mám přichystaný P-zero (zase RFT), až budou na autě, poreferuju...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
protože to mám napsaný v návodu, kterej sem dostal k autu....
ne vážně, doposud nejsem přesvědčen, že RFT je zlo.... s 3er e9x na non-RFT gumách sem jel 2x )dohromady několik desítek km, i po horších cestách) a nepociťoval sem rozdíl.... ale nečiním si nárok na patent na rozum, jen se mi prostě nechce experimentovat...
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
ne vážně, doposud nejsem přesvědčen, že RFT je zlo.... s 3er e9x na non-RFT gumách sem jel 2x )dohromady několik desítek km, i po horších cestách) a nepociťoval sem rozdíl.... ale nečiním si nárok na patent na rozum, jen se mi prostě nechce experimentovat...
Chlapi. Potřebuju otci vybrat nové letní v 235/45 R17. Současné mají ještě 5,5mm, ale zdají se mu příliš hlučné (BTW jsou to Fuldy Exelero a jsou na prodej. Bez poškození). Takže prvotním kritériem je, aby byly co nejtišší. Jezdí extrémně (i na mě) pomalu, takže vlastnosti nehrají roli. A měla by to být nějaká z renomovanějších značek.
Zatím mě vycházejí RE50 AO (právě kvůli AO - nedokážu zjistit hlučnost), SportMaxx (rozdílné názory na hlučnost), P7 Cinturato (v tomto rozměru také nevím hlučnost).
UHP jsou pro něj zbytečné. Hlavně ticho a aby vydržely kolem 40.000km při maximálním kloboukovi.
Zatím mě vycházejí RE50 AO (právě kvůli AO - nedokážu zjistit hlučnost), SportMaxx (rozdílné názory na hlučnost), P7 Cinturato (v tomto rozměru také nevím hlučnost).
UHP jsou pro něj zbytečné. Hlavně ticho a aby vydržely kolem 40.000km při maximálním kloboukovi.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
P7 jsou tiché (mám teda zkušenost v rozměru 205/55 R16) ani po sjetí nehlučí, životnost 35kkm+
P7 nebo P7 cinturato? P7 ve 205/55 R16 mám a jako tichošlápci mi zrovna nepřijdou. Ale nehučí po ojetí, to je fakt. Také nevím, co udělají ve 235mm
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Jj, na Cinturato mam taky dobre reference co se tyce hlucnosti.