Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
Taky bych to tak viděl, mně taky čidlo laseru občas varuje např. když vyjedu ze stínu na prudké slunce. Pokud jinak v relativně tmavém lese dopadl na čidlo paprsek sluníčka, mohlo ho to splést.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
mno, nevím, jednorázové osvícení slunkem.... proč to varování trvá déle, s narůstající intenzitou, jakobych se k něčemu blížil a najedou přestane?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No vzhledem k tomu, ze Laser alert špíš nefungoval, než fungoval, tak bych se přikláněl k mému a beaumontovému názoru
2.0i 107kW
Je to sluncem. Ale stejně to nedokážu pochopit, že by to mělo stejnou vlnovou délku jako laser?
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
To je nejnovější trik české policie: poté co pootočili hlavice Ramerů o 90 stupňů aby zmátli detektory radarů, tak teď změnili vlnovou délku slunečního záření, aby zmátli detektory a rušičky laserů (když jim to v těch Pardubicích neklaplo)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
To jo, o to je to těžko pochopitelnější, že si nepamatuju, aby mě upozorňoval AR a zároveň AL.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
podla vsetkeho naozaj slnko. to sa stava nie je na tom nic zvlastne. slnko je super zdrojom ziarenia vsetkeho druhu
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, první rozhodnutí už padlo - četl jsem a náramně jsem se bavil! Předpokládám, že to skončí u NSS, pokud to těm diletantům neomlátí o hlavu už krajbeaumont píše: (když jim to v těch Pardubicích neklaplo)
Jenom taková perlička: soudní znalec Bc. Pýcha ve svém posudku pořád mluví o propojení s pasivním detektorem Valentine V1. Na tom by nebylo nic divného - akorát, že ten podezřelý přestupce měl v autě Bel RX65E a nikoli V1. Kdo je v obraze, tak ví, že ty dva detektory si vůbec nejsou ani jenom podobné.... Tak takový "odborník" je pan Bc. Pýcha
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řBOB:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na fakt, že se nejdná o detektor Valentine V1 pana Bc. Pýchu upozornil až právní zástupce obviněného při správním řízeníbeaumont píše:řBOB:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time