Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
VS*
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od VS* »

pavproch píše:STiR bez plusu frekvenci neumí
umí...je to to samé jako PLUSko jen to nemá GPS
menu...meter...TEC ;)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

dobře, tak jinak.... já neumím (a ani sa nescu naučit) ani na STiR, ani na StiR+.... já tu hračku mám na varování před radarem, ne na hraní si .... STiR mám v bramborovi víc než 2 roky a ani raz sem si s ním ještě nehrál a ani mi to hraní nechybí...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Ale umí Jaromíre. Proč bych se tě asi ptal, myslíš, že jsem hňup co nerozumí svému nynějšímu podnikání? x_x

PS: Pokud sa nechceš učit s Heblem co máš, tak Ti asi hodně můžeme Heflnut. Frekvence řekne většinou vše... :-B
Naposledy upravil(a) gebic dne pát 13 zář 20:09, celkem upraveno 2 x.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

gebic píše:
Ale umí Jaromíre. Proč bych se tě asi ptal, myslíš, že jsem hňup co nerozumí svému nynějšímu podnikání?
sorráč, to fakt nebylo myšleno jako útok... spíš jako obrana mé nechuti sa učit či si s hrát s nastavením/hejblaty... měl sem tam napsat, že si myslím, že neumí... :ymblushing:
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Já to nebral jako útok, měl to spíše být pokus o vtip. Jelikož podle mého tam bude úplně nemyslná frekvence, která by Ti jasně řekla, i když pípá STi-R můžu ten plyn držet stále na podlaze... :))

PS: Podobný FP jsem měl kolem Říčan a skutečně, když jsem viděl frekvenci zasmál jsem se... :ympray:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ešče k té mé nechuti si hrát s hejblaty či mačkat čudlíky:

- že mám ve skautíku vyhřívaný sedačky (a na palubce k nim ovládání) mi vyjevil kolega až asi po půlroce co sem se skautíkem už jezdil a nevěděl
- zrovna fčera sem (nechtě) třeba přišel na to, že professional rádio, co mám v 3er asi umí číst tagy mp3.... sem se ohnal po mouše a zřejmě čutnul do nějakýho čudlu na radiju, bo najedou to ukazovalo nikoli filename, ale název písničky a jméno interpereta... ale jak sem zhasnul a pak zase znova nastartoval, tak už to zase ukazuje enem filename...

tož tak se mnou, no...

k tym frekvecím: a myslíš, že by mně to něco řeklo? dyž já ani nevím, na jakých frekvencích vysílá ramer... teda jako vím, že Ka band... a to mi stačí ke štěstí...
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

gebic píše:Já to nebral jako útok, měl to spíše být pokus o vtip. Jelikož podle mého tam bude úplně nemyslná frekvence, která by Ti jasně řekla, i když pípá STi-R můžu ten plyn držet stále na podlaze... :))

PS: Podobný FP jsem měl kolem Říčan a skutečně, když jsem viděl frekvenci zasmál jsem se... :ympray:
Pokud máš povolena jen pásma KaN3 a KaN4, ta by frekvence snad úplně nesmyslná být neměla, protože by měla být jen z tohoto rozsahu, ne?
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

MSP_X: Myslíš, že frekvence 34.440 není úsměvná? Ta byla u Říčan v neděli k večeru, jinak neee... :ymhug:
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Máme tu novinku na multaradar:
Multakillera od Beltronicsu - STi-RM+.. :-bd

PDF dokument - Beltronics STi-R MPlus is the best!

Přímý odkaz na první veřejná videa na Youtube

PS: Na rozdíl od jiných prodejců antiradarů jiných značek (nazývané jedničkou na trhu :-@ ), videa jsou veřejně dostupná, už to o něčem svědčí, že? \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Tak jen malé info jak funguje nový MultaKiller STi-RM+:

Kód: Vybrat vše

Par poznatkov po nabehani cca 500km ( cca 350 km mimo mesto, cca 150 mesto ) s Novym STIR a Stinger Card
Stinger:
1, Stinger aspon viete ze mate zapnuty, ozyva sa kazdu chvilu ( video z prejazdu BA zachvilu... )
2, FP v "K" na dialnici obcas ( na cca 200km tak 20x )
3, FP v "K" meste - na kazdom rohu, niekde neutichajuce kvikanie, ked stichne clovek si hovori ci sa pokazil...
4, Zatial 3x FP v "KA"
5, Detekcia Rameru zufala - vid zopar videii co som uz postol

STIR
1, Je stale ticho, treba kontrolovat ci este ide :)
2, FP "K" na dialnici a mimo mesta "0"
3, FP v "K" meste vynimocne, zajtial cca 5x iba v BA ( cca 100 km po BA ), odhadom tak 1% z FP Stingeru
4, FP v "KA" "0"
5, Detekcia Rameru vzdy lepsia ako Stinger aj ked nie rekordna koli montazi na Horizont - skusim tiez natocit na picundu, udajne vtedy ba mal byt pokles citlivosti iba 3 db..., v Horizonte udajne az 30db...
Převzato od jiného uživatele, kterému děkuji za možnost se o to podělit i zde.

A zde jedno video, je opravdu pro silnější povahy, jelikož je to hrůza a děs co předvádí konkureční produkt!

Odpovědět