Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od pavproch »

já to nesledoval, bosem tu týden nebyl ale já třeba v kabriu AR mám.... (teda pokud to by takle míněno)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Nene MSP_X se snažil být vtipný a narážel na GPS u Geneva... Smysl pro humor pochytil jako místní prodejce, tedy spíše je to k pláči jak se snaží zhanit produkt, který funguje výborně....
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...čili zjednodušeně řečeno: na to, že Genevo je detektor v dolní hranici cenových relací funkčních zařízení, je jeho GPSka velmi citlivá. A kdo říká něco jiného, tak lže akorát sám sobě.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:taxem to fčíl oddekloval a :

voice mám ON
auto mute sem přepnul z OFF an ON
mark už bylo na MOD, ale všechny podvolby (myslím, že jich je pět) sem nastavil na OFF

už sa těším, až nekde potkám Ramer..... :D
a sem zvedav, esli to bude ešče pípat.... jo, upřesňuju, to pípnutí je v terminologii Beltronicsu asi chirp
kura fiks!

byla podvečerní vyjížďka (aji s 3/4 - a během dvou hodin/160km ani jednou neřekla, abych jel pomaleji... :ymhug: ) a kura fiks, pípá to dál.... za ty dvě hodiny to 4x píplo, nahodile - v lese, ve městě, u stacionáru... - ale zase na jiných místech než minule... doparoma, co to může být? *-:)
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Pokud máš VOICE ON tak to u pípání musí něco říct. Jediná hláška, která možná nic neříká je CHECK RECEIVER WIRING. Co to píše na displeji, když to pípá?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

neříká to nic, i když mám voice on... a co to píše nevím, bo to mám skované v palubovce a dostanu sa k temu pouze po oddeklování boku palubovky při otevřených dveřích, což za jízdy nělzja....
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

GPS u Geneva je opravdu překvapivě citlivá. Kdo nevěří, ať si Genevo půjčí a vyzkouší. Více se nechci do nablbých hádek zde zapojovat.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

pavproch: No asi budeš muset pokusně vytáhnout displej ven na oči. Upadávání hlavy může mimo vadného kontaktu udělat podpětí v palubní síti. Nebo možná rušení. Ještě zkus jako první vyhrát log z STiR. Teda nevím zda máš STiR nebo PLUS. Já mám plus a tam jde log z toolsů vyhrát. Tam uvidíš všechny poplachy - ovšem pokud to byl poplach. Nevím,zda se logují chyby. A nevím, zda verze bez PLUSka má vůbec logy, když nemá GPS, takže ani souřadnice a čas.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Doporučoval bych obŕatit se na svého prodejce...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Vytáhnul bych si display a vše by bylo jasné... Jinak je to STi-R+ a dle mého to mlžou být dva problémy:

1) Odpojování GPS - ale pokud je Voice ON tak to téměř vylučuji 2%!
2) Check receiver wiring - toto myslím bude to pípání na 98%, špatný kontakt, zkusil bych vypojit konektor od hlavy a znovu zapojit, může tam být nějaké smítko nebo pokud to nepomůže zavolej Lukynovi a myslím, že si ušetříme psaní diplomové práce \:D/ !

Koukni na video je to to pípání?

Odpovědět