Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

micak píše:Ještě bych měl jeden dotaz na odborníky:
Jak jsou na tom se spolehlivostí a kozovostí G9 a Geneno One?
Jsou to poruchová zařízení? Především ten Geneno.
Původní AL G9 měl problém s těsností a zatékala do něj voda, pro přetěsnění je poruchovost na běžné úrovni, občas vznikne špatný kontakt v kabelu, vypálí se laserová dioda a pod. AL G9 RX/RX2 má poruchovost menší, ale pár vadných čidel AL G9 RX/RX2 jsem již také řešil.

U Genevo One to nikdo neví, prodává se cca od podzimu 2012 a relevantní údaje o spolehlivosti zatím nejsou k dispozici. Zatím se nekazí i když je to Asie, jak se bude chovat za 1-2 roky nikdo neví.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

U AntiLaseru byl před pěti lety problém v zatékání vody do čidel (stejně jako například u LI). Od té doby je tato věc vyřešena a poruchovost se pohybuje okolo cca 0,1%.

Genevo se neprodává ještě ani rok, nicméně není Asie jako Asie. Většina moderní elektroniky je vyráběna na tomto kontinentu a třeba takovej iPhone je přímo z Číny a nikdo si nestěžuje. Do dneška jsme zaznamenali poruchu u slovy "třech" kusů z téměř tisícovky prodaných. Dva z těchto kusů ani nešly do prodeje a problém byl ohalen už při předprodejním testování.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

gebic píše:Od té doby je tato věc vyřešena a poruchovost se pohybuje okolo cca 0,1%
Celkem bych o této cifře pochyboval, protože to by znamenalo 1 vadný kus na 1000 ks prodaných. Myslím, že jsem 1000 ks senzorů ani neprodal a řešil jsem několik vadných nebo vypálených senzorů jenom u verze AL G9 RX/R2, nemluvě o starším AL G9, takže bych chybovost odhadoval spíše na 1-2% než 0.1%.
gebic píše:Do dneška jsme zaznamenali poruchu u slovy "třech" kusů z téměř tisícovky prodaných.
Otázka ale je, jak si povede za 2-3 roky v plném provozu a jestli se bude kazit nebo ne.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Myslím si také, že statistiky jsou upraveny k obrazu svému...i když nechápu proč, jelikož je to elektronika a tam je poruchovost běžná. Vidíme to v telefonech a o noteboocích ani nemluvě.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Také si myslím, že 1-2 špatné čidla ze 100 ks je víc než dobrá statistika a nemá význam ji uměle vylepšovat.

S ohledem na diskuzi na http://www.antiradary-forum.net/topic1890-120.html bych tady rád citoval svůj předchozí příspěvek: ;)
AntiRadary.cz píše:CZ/SK databáze je stejná jako u Stingeru, která je v současné době minimálně srovnatelná s Protectorem, ale spíše lepší, protože neobsahuje archaická a neaktuální místa z dob Noema. Rovněž tak na kamery na červenou reaguje jenom ve směrech, které se opravdu hlídají, a ne ve všech směrech, které jsou na dané křižovatce.

VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

myslím že i kdyby to bylo to 1-2% tak je to velmi dobré, když si člověk vezme jak citlivá je to elektronika která je nonstop vystavená zátěži-déšť,sníh,sůl,chemikálie v myčkách atd.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Tak jsem se na ty počty reklamací u AL G9RX podíval blíže a můj odhad 0,1% nebyl správný. Podle výkazů jsme za poseldní roky měli poruchovost čidel 0,2%. Takže váš odhad není správný.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Věřím pouze té statistice, kterou si sám sfalšuji :D :D :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

gebic píše:Tak jsem se na ty počty reklamací u AL G9RX podíval blíže a můj odhad 0,1% nebyl správný. Podle výkazů jsme za poseldní roky měli poruchovost čidel 0,2%.
Tak to jsem asi celou statistiku vadných AL G9 RX/RX2 naplnil jenom já, protože více než 1000 ks senzorů jsem neodebral a na minimálně 2 ks reklamací si vzpomenu jenom tak narychlo od stolu. 1 ks z toho byl mr_nitroz, kterého tady mnozí znají, 2. ks byl ze servisu, kde Bondovi montovali ten nedetekující STi-R+. A to nepočítám případy, kdy senzor AL G9 RX s vypálenou diodou byl krátce po záruce, takže zákazník rovnou objednal nový kus a vrácení vadného vůbec neřešil, tudíž o něm dodavatel ani neví.

jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

AntiRadary.cz píše:kdy senzor AL G9 RX s vypálenou diodou byl krátce po záruce
toto mi uz signalizuje RJ pri zapinani alebo pridem na to az po uspesnom zamerani :-)
E46 325i + E60 550i
Odpovědět