Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
VS*
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od VS* »

msp_x píše: Každý bod (kamera, úsekovka ..) má svůj zvuk, takže v případě vícero bodů se ozve více různých zvuků
že by se mě chtělo za jízdy přemýšlet jakým zvukem to píplo a co zrovna to znamená se říct nedá...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Pokud se někomu za jízdy nechce přemýšlet a je líný se i podívat na displej, tak si určitě rád doplatí 15.000 Kč za Protectora nebo Valentine One GPS Voice, které mu prakticky stejné informace poskytnou hlasově.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ono to kolikrát není o lenosti - myslím to koukání na displej. I 1s nepozornosti může způsobit situaci, kdy se nechtěně podíváte do kufru autu před Vámi :-(
Nechci srovnávat 975e GPS vs. Protector 850cz - vím, že ty dva detektory nejsou cenově srovnatelné a že rozdíl je značný. Spíš mne zajímala databáze a reakce na jednotlivé "body", u kterých je potřeba býti ve střehu. A v neposlední řadě skutečnost, jak se povedla filtrace FP...což se u P850cz v některých místech pořád nedaří.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

VS* píše:že by se mě chtělo za jízdy přemýšlet jakým zvukem to píplo a co zrovna to znamená se říct nedá...
Lide jsou ruzni a kazdy preferuje neco jineho.Vzpominam na podobnou debatu, kde se resil zvukovy vystup u AL vs LI. Nemalo lidem prislo jednotonove vypipavani AL dostatecne a hlasovy vystup u LI povazovali zbytecny. ;)
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

msp_x: srovnáváš dvě naprosto odlišné věci! U GPS upozornění mě zajímá jestli je to kamera na červenou, smyčky a nebo úsekovka-protože u každého se musí přizpůsobit jízda jinak. Ale u AL a LI je při měření jedno čím měří-brzdit se musí stejně a navíc než LI začne hlásit typ lidaru tak to stejně dávno máš vyplé takže to hlášení ani nevyužiješ ;)
Takže podle mě dvě naprosto nesrovnatelné věci ohledně hlášení!
Naposledy upravil(a) VS* dne pát 14 čer 09:39, celkem upraveno 1 x.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

AntiRadary.cz píše: Valentine One GPS Voice
to zařízení je prakticky mrtvé...jestli se jich za ty roky prodalo pár kusů...možná desítek kusů.
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

VS* píše:msp_x: srovnáváš dvě naprosto odlišné věci! U GPS upozornění mě zajímá jestli je to kamera na červenou, smyčky a nebo úsekovka-protože u každého se musí přizpůsobit jízda jinak. Ale u AL a LI je při měření jedno čím měří-brzdit se musí stejně a navíc než LI začne hlásit typ lidaru tak to stejně dávno máš vyplé takže to hlášení ani nevyužiješ ;)
Nesrovnatelne? AL ma vice hlaseni (pokud jsou zapnute), laserovy poplach, detekce kameroveho prisvitu, parkovaci senzor a dalsi ... Musis si pamatovat, co je co .. nebo to pochopit ze situace.
Pokud je ale tech par ruznych "znelek" pro nekoho problem, tak to opravdu neni detektor pro nej.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

jde o primární funkci.....to je laser alert.
ono taky moc uživatelů ty doplňkové funkce nevyužívá...max tak infra přísvit.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Spíš mne zajímala databáze a reakce na jednotlivé "body", u kterých je potřeba býti ve střehu. A v neposlední řadě skutečnost, jak se povedla filtrace FP...což se u P850cz v některých místech pořád nedaří.
CZ/SK databáze je stejná jako u Stingeru, která je v současné době minimálně srovnatelná s Protectorem, ale spíše lepší, protože neobsahuje archaická a neaktuální místa z dob Noema. Rovněž tak na kamery na červenou reaguje jenom ve směrech, které se opravdu hlídají, a ne ve všech směrech, které jsou na dané křižovatce.

Falešné poplachy se dají celkem slušně odfiltrovat uživatelsky nastavitelným City režimem, který v kombinaci s funkcí City Beep výrazně omezí "otravnost" falešných poplachů prakticky bez omezení citlivosti detektoru. Kdo chce a ví co děla, může si falešné poplachu uložit do uživatelského False Listu.
VS* píše:msp_x: srovnáváš dvě naprosto odlišné věci! U GPS upozornění mě zajímá jestli je to kamera na červenou, smyčky a nebo úsekovka-protože u každého se musí přizpůsobit jízda jinak. Ale u AL a LI je při měření jedno čím měří-brzdit se musí stejně a navíc než LI začne hlásit typ lidaru tak to stejně dávno máš vyplé takže to hlášení ani nevyužiješ ;)
Njn, VS má Protector a AL G9, tak nic jiného neuznává a i ostatní přesvědčuje, že nic jiného by jim nevyhovovalo. Dokonce i vlastnosti, které mu u konkurenčního zařízení vadí, mu u jeho vybavení vyhovují ("kecání" u LI vs. "kecání" u Protectoru ) a naopak (pípání u AL G9 vs. pípaní u 975e s GPS úpravou). Možná, že si tak jenom zdůvodňuje nákup něčeho, co se skoro stejnou funkčností mohl koupit za poloviční cenu. Ale jak se říká, 100 lidí - 100 chutí, kdo chce mluvící detektor, koupí si Protector nebo Valentine One GPS Voice, kdo chce pípající detektor s vizuální signalizací, koupí si Beltronics 975e EURO s GPS úpravou nebo Stinger Card.
VS* píše:to zařízení je prakticky mrtvé...jestli se jich za ty roky prodalo pár kusů...možná desítek kusů.
To jsem kdysi slyšel o jedné konkurenční firmě zabývající se pevnými montážemi také a dokonce asi i od stejného zdroje, dokud jsem nakonec nezjistil, že táto firma montuje více pevných sad a rušiček než všechny ostatní firmy dohromady. :D
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

ar.cz: asi se nechápeme, nebo nechcete chápat, to že Protector řekne úsekové měření nebo kamera na červenou je zásadní rozdíl pro řidiče jak se zachovat... ale to že mám laser alert znamená jedno-brzdit a vypnout. Tam je úplně jedno jestli mě měří PL3 nebo LTI... a navíc než LI řekne typ lidaru tak to každý dávno vypne,takže se LI ani nevykeca... alespoň podle mě je ta důležitost mluvení naprosto rozdílná jelikož se pokaždé zachovám jinak(podle typu hlášení gps bodu) ale při laseru vždy naprosto stejně-ihned brzda a off.
Odpovědět