Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

gebic píše:Takže jste již testoval na laditelném imitátoru?
Nějak nechápu logiku celého příspěvku. Zákazníkovi na jeho 975e EURO z české distribuce přestane fungovat detekce 34.00 GHz a test na laditelném imitátoru to nějak zázračně opraví?
gebic píše:Myslím, že když nás budete kontaktovat, přimluvím se za fér cenu, jako máte Vy na 975e. To Vám slibuji!
To také moc nechápu. U předchozího příspěvku jste psal, že výrobce se v takových případech chová kulantně a vyměňuje vadné součástí zdarma a případné servisní zásahy jsou z vaši strany rovněž zdarma. Teď mluvíte o fér ceně. Fér cena znamená zdarma nebo jenom pro zákazníky - kamarády je výměna zdarma i po záruka a ostatní si ji musí zaplatit?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Tím jsem chtěl říci, že pásmo 34.00 neodejde jen tak. Tudýž detektor jste před prodejem netestoval? (Ale přeci testujete každý kus, ne?) Odešlé pásmo 34.00 jsem na 975e nezažil a věřte, že mi jich prošlo rukama více než Vám. To se našim zákazníkům stát nemůže. Dále co se týká výměny hlavy jsem napsal, že k Vám budeme férový, jako Vy v dodržování doporučených cen na 975e. Toť vše. Ale klidně pošlete zákazníka za námi, vyjdeme mu maximálně vstříc a konečně bude mít 100% funkční zařízení. :-bd
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Ale odejde a divil byste se, jak často! Je vidět, že se staršími detektory Beltronics nemáte moc zkušeností, ale není se čemu divit, když se v branži pohybujete jenom posledních pár let. Mám tady několik kusů 940/950/960 a možná i 945, kde je pásmo 34.00 GHz úplně mrtvé nebo výrazně sníženou citlivostí. Beltronics 975e EURO má podobně starý HW, nehlídá si možné rozladění vnitřních oscilátorů na způsob nových RX65, takže podobná závada je rovněž možná, byť jsem se s ní předtím nesetkal a vaše zákazníky může potkat také. Podle problémů, které měli s STi-R+ Bond a řidič Bob se ukazuje, že něco podobného je dokonce možné i u novějších typů Beltronicsů.

Všechny detektory před prodejem testuji a i tento byl při prodeji plně funkční. Zatím zákazníky ke konkurenci posílat nemusím a i tento byl vyřízen k jeho plné spokojenosti. ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Je to Vaše tvrzení. Ano nepamatuji starší typy detektorů, jsem v branži od roku 2008. Ale 975e znám jak své boty a skutečně ani jednu hlavu kde by odešlo jen jedno pásmo 34.00 nebo 34.30 nepamatuji. Když je problém buď to vyhlásí jednotka pip pip a nebo nefunguje vůbec. Ale děkuji za Váš názor, určitě jej neodmítám. Berete problémy dvou lidí z tisíce prodaných kusů? Ano Bondovu hlavu jsem viděl, dle mého názoru to způsobila špatná montáž a hlava se prostě uklepala. Podle uchycení to bylo pouze na jednom šroubu. Je taky potřeba vybírat dobré montážní centrum. Ale i k Bondovi, byť to nebyl náš zákazník, jsme se zachovali myslím gentelmansky, není liž pravda? Jistě Vás informoval. Dále bych toto téma uzavřel, řekli jsme si myslím vše.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mám otázku: neska na A61 na mostě přes Rhein mi to houkalo zesilující a posléze zase zeslabující laser alarm.... ony existují lasery se širokosměrovým vyzařováním?

jinak včera ještě v česku, u pohořelic detekce rameru v zelenobílé oftáce na nějakých 800m šikmo přes pole...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Jak vypadá zesilující laser alarm? Na STiR?
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

tipuju více výstřelů z lidaru,první laser alert a pak takové ty dozvuky jak pomalu dopípává a pak další výstřel takže opět plný poplach...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Nebo stacionární PoliScan Speed laser. Ten vysílá furt a může i do více směrů, takže nejdřív odrazy, pak plnej zásah a pak zase odrazy při odjezdu. Ale zrovna STiR má dlouhý dopípávání na laser, tak se ptám na detaily.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ta detekce měla úplně stejný průběh jako detekce Rameru (Ka) - na příjezdu zesilující od jedné čárky až po plný signál a na odjezdu (rychleji než na příjezdu) zeslabující
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Homologace na celém světě!

Tak a je to černé na bílém:
http://www.antiradar-protector.cz/antir ... a-dopravy/

Obrázek
Odpovědět