Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Kdysi o takovém řešení kdosi prohlásil "je to bastl". Ale "jen hlupák nemění názor". Samozřejmě protokol 975kové hlavy je celkem primitivní, doplnit GPS už umíte, tak hurá do toho. Jsem zvědav, jak tohle nové zařízení ovlivní statistiky masivní prodejnosti "posledního testovacího kusu jedničky na trhu s technologiemi ze stíhačky". Mimochodem od City režimů na úrovni 1 až 2 bych si tolik nesliboval, ale to sami poznáte v praxi. Jsem zvědav, kdy správně zmáknete komunikaci hlavy od STiR, to je vyšší liga. Jestli si dobře pamatuju, tak u bastlu Protectoru Vám vadilo, že je založený na 975kové hlavě, která je detekovatelná pomocí RDD a neumí Multa-CD. To už teď s novým produktem vadit nebude? Samozřejmě pokud opravdu flešujete 975kovou ŘJ, tak máte u mě bod za snahu. Škoda, že už žádnou 975ku v libovolném autě nemám, zastavil bych se na test.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a ještě vadilo, že 975 není legální v celé EU. Ale myslím, že už i pan G. přišel na to, že ne všechny jeho argumenty byly správné a časově neutrální... Stejně, jako ty moje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ne, Protector je úplně něco jiného - nadstavba 975e s hromadou plastových krabiček na elektroniku, které se musí do auta namontovat a dokonce se znovu musí protahovat kabel mezi motorovým prostorem a kabinou řidiče, takže vlastně skoro kompletní nová montáž. Tohle bude standardní 975e, u které se jenom vymění indikační a ovládací jednotka a namísto laserových čidel se přidá GPS modul ve formě antény. Upgrade se tak dá udělat svépomoci a za 5 minut + čas na schování kabelu GPS modulu. Cenově to také bude o něčem jiném, stát to bude jako standardní 975e u jiných prodejců, možná o pár tisíc dráž.řidičBOB píše:Takže takový klon Protectora850... No, bude zajímavé sledovat cenový "souboj" na trhu
Ono je rozdíl mezi nevzhlednou hromadou plastových krabiček na elektroniku a standardní indikační a ovládací jednotkou 975e a jenom hlupák nevidí rozdíl.x2005 píše:Kdysi o takovém řešení kdosi prohlásil "je to bastl". Ale "jen hlupák nemění názor". Samozřejmě protokol 975kové hlavy je celkem primitivní, doplnit GPS už umíte, tak hurá do toho. Jsem zvědav, jak tohle nové zařízení ovlivní statistiky masivní prodejnosti "posledního testovacího kusu jedničky na trhu s technologiemi ze stíhačky". Mimochodem od City režimů na úrovni 1 až 2 bych si tolik nesliboval, ale to sami poznáte v praxi. Jsem zvědav, kdy správně zmáknete komunikaci hlavy od STiR, to je vyšší liga. Jestli si dobře pamatuju, tak u bastlu Protectoru Vám vadilo, že je založený na 975kové hlavě, která je detekovatelná pomocí RDD a neumí Multa-CD. To už teď s novým produktem vadit nebude? Samozřejmě pokud opravdu flešujete 975kovou ŘJ, tak máte u mě bod za snahu. Škoda, že už žádnou 975ku v libovolném autě nemám, zastavil bych se na test.
O STiR+ se zatím vůbec neuvažuje a nebude to ani konkurent pro Stinger nebo varianta vhodná do zahraničí. Bude to relativně levný detektor hlavně pro ČR a jednoduchý a levný způsob upgrade pro stávající vlastníky 975e. Detekovatelnost RDD a špatná detekovatelnost Multa CD je tudíž celkem nepodstatná. Pro náročnější zákazníky a pro ty, co často jezdí do ciziny, tady zůstává Stinger Card a Stinger DSI Computer a pro nejnáročnější bude brzo Stinger VIP.
Jak jsem již odpovídal x2005, využití 975e GPS vidím hlavně v ČR, takže to není důležité. Dokonce váhám, jestli 975e GPS nadělit kompletní DB Europy nebo postačí jenom CZ/SK. Pro ostatní zákazníky bude Stinger a ten v EU legální je.řidičBOB píše:...a ještě vadilo, že 975 není legální v celé EU. Ale myslím, že už i pan G. přišel na to, že ne všechny jeho argumenty byly správné a časově neutrální... Stejně, jako ty moje.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, jak jsem řekl...zajímavá alternativa to bude.
Doufám, že se objeví nějaká videa... 975tku nemám, takže z testu jsem vyřazen
Doufám, že se objeví nějaká videa... 975tku nemám, takže z testu jsem vyřazen
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to já bych o 975e věděl ale pouštět se do experimentů se mě moc nechce...a když už tak raději rovnou verzi s gps....ať můžu porovnat s Protectorem850cz
navíc jak bude probíhat aktualizace gps?
navíc jak bude probíhat aktualizace gps?
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
ja mam 975ky 3, ale nevim jakou verzi...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Přes kabel a NB.VS* píše:... navíc jak bude probíhat aktualizace gps?
Pokud to jsou klasicke 975e, tak nějaká verze tam nehraje roli a vylepšené funkce lze vyzkoušet jednoduchou výměnou indikační a ovládací jednotky. U další verze s GPS bude stačit vyměnit jednotku a připojit GPS modul.Bond007 píše:ja mam 975ky 3, ale nevim jakou verzi...
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
neska circa 300km skrz SK (vzal sem to dom z Ta3 netradičním směrem: ta3-lipt hradok-čartovica-brezno-bb-harmanec-šturec-tt-budiš-n.pravno-fačkov-rajec-pov bystrica-bytča-dom a SK policajti měli neska rojení - snad 10x měření (vždy v obci v 50, na nějakém strašně "nebezpečném" místě... z těch cca 10měření (všechno lazary, ramer sem neska nepotkal ani jeden) mi to píplo enem 3x... detekce lazaru je fakt nedostatečná... (StiR)
btw, do šturce se mnou chtěl nějaký chalan v golfu TDi z MT závodit.... hlavně že měl na prdelce nálepku "Kill!" .... asi si tam dám "Overkill!"
btw, do šturce se mnou chtěl nějaký chalan v golfu TDi z MT závodit.... hlavně že měl na prdelce nálepku "Kill!" .... asi si tam dám "Overkill!"
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
3 z 10 není nic moc... Spíš nic než moc. Ale to víme všichni už dávno, že detekce laseru je k ničemu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time