Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Já tím myslím schopnost detekovat radar takovým způsobem, ke kterému byl vyroben - tzn. v případě přenosky za oknem, v pohybu a na policejní radar...což je třeba ona červená O1 ;-)
Alespoň je vidět, jakou vypovídající hodnotu mají ty Vaše kolejní testy.
Napsal jste, že Uniden nedetekoval 34.00 GHz, což není pravda a já to mohu prokázat. Další řeči jsou jenom demagogie a překrucování, což mě u vás nepřekvapuje. Divil byste se, co všechno odhalí "kolejní" testy, minimálně rozdíl v citlivosti u jednotlivých detektorů odhalím naprosto spolehlivě.
řidičBOB píše:Jak víte, že jsem tehdá neměl detektor? Že mi bylo 19?? No, tomu říkám argument jako prase!
Pokud si všimnete, tak jsem nikde nepsal, jaký typ Belu jsem měl, takže opět zase víte kulový, co jsem o tom detektoru věděl a co ne...
V roce 1996 jste mohl mít maximálně BEL 645 STi, i když o tom dost pochybuji, který nebyl o moc lepší než Unideny, o kterých tvrdíte, že nefungovaly. Tvrzení, že "v roce 1996 jsem už vlastnil Bela, který byl použitelný na oba kmitočty velmi dobře." je také demagogie.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Takze jste jenom zopakoval ty blbosti, co jste napsal jiz drive.
Cili o tom, co jsem mel a nemel vite hovno, ale mluvite o nem zapalene...
Z niceho se nevykrucuji a trvam na svem: 10 cm od imitatoru neni detekce. Detekce je v provozu a tam je Uniden v pasti. Nebo Vy snad prodavate detektory proto, aby je mely zakaznici v kanclu na stole??
Tímto diskuzi na tohle téma uzavřel, protože opakovat Vám to samé dokola nehodlám, když vím, že to nemá žádný smysl - kde nic není (ve Vaší hlavě), tam ani smrt nebere.

Takže se vracíme k detektorům:
Dotaz na uživatele Geneva z okolí Ostravy, hlásí Vám to kameru na červenou v ulici Ostravě Českobratrská x Sokolská?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Spišská Belá před chvílí: STiR vs. Polícia SK, fabija, Ka, čili Ramer 7 nebo 9 nebo co ta mají.... měřili na výjezdu z obce čili ve směru mé jízdy, detekce na příjezdu cca 200m (tj. proti směru vyzařování), na odjezdu dobrých 600m (po směru vyzařování)... naprosto dostatečná detekce.. \:D/

(PS: jo, a tom, že tady na SK je i detektor nelegální vím...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Tímto diskuzi na tohle téma uzavřel, protože opakovat Vám to samé dokola nehodlám, když vím, že to nemá žádný smysl ...
Vidím to úplně stejně!

Pro ostatní:
Hotová je beta verze nového firmware pro Beltronics 975e, která se zrovna testuje a v nejbližší době nahradí standardní firmware u prodávaných Beltronics 975e EURO. Oproti standardnímu 975e má tichý start (krátké pípnutí), softwarově vypínatelné laserové pásmo a hlavně nastavení různé citlivosti pro City režim zvlášť pro jednotlivá pásma. Také po resetu se automaticky nastaví na nejvhodnější parametry, takže pro technické antitalenty bude stačit si zapamatovat postup pro vyresetování detektoru. Pokud někdo tady má 975e v autě a chtěl by si nový FW zdarma vyzkoušet, stačí mi zavolat a dohodneme další postup.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jak je to s FP vs. nastavování režimů City?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

AntiRadary.cz: Bude to opravdu přeflešování (nebo jiné přeprogramování) původní řídicí jednotky 975e nebo se bude jednat o ŘJ jinou komunikující s původní hlavou 975e?
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:jak je to s FP vs. nastavování režimů City?
U každého pásma zvlášť lze nastavit City na hodnoty 1 až 4 z 10 úrovňové vnitřní stupnice síly signálu. Již Ka City 1 odfiltruje většinu falešných poplachů, u Ka City 2 je poplach opravdu výjimkou, ovšem stejně se snižuje i detekce reálného radaru, takže je tam i možnost zapnutí krátkého pípnutí při zachycení poplachu a až následného ztlumení. Momentálně se testuje optimální kompromis mezi citlivostí a množstvím falešných poplachů.
x2005 píše:AntiRadary.cz: Bude to opravdu přeflešování (nebo jiné přeprogramování) původní řídicí jednotky 975e nebo se bude jednat o ŘJ jinou komunikující s původní hlavou 975e?
Za A je správně! Je to opravdu úplně nový FW pro původní indikační a ovládací jednotku, který umožňuje jednoduše změnit chování detektoru podle přání a požadavků zákazníků.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:U každého pásma zvlášť lze nastavit City na hodnoty 1 až 4 z 10 úrovňové vnitřní stupnice síly signálu. Již Ka City 1 odfiltruje většinu falešných poplachů, u Ka City 2 je poplach opravdu výjimkou, ovšem stejně se snižuje i detekce reálného radaru, takže je tam i možnost zapnutí krátkého pípnutí při zachycení poplachu a až následného ztlumení. Momentálně se testuje optimální kompromis mezi citlivostí a množstvím falešných poplachů.
To zní dobře, jelikož 975 byl a pořád asi je velmi dobrý detektor, kterého největší slabinou jsou právě FP.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:To zní dobře ...
To je jenom mezistupeň k 975e GPS, kde bude navíc aplikován False List a to jak předem zadaný, tak i uživatelský doplňovatelný. Upgrade bude trvat řádově 5 minut (bez času na pevné zabudování GPS modulu) - vyměnit řídící jednotku + připojit GPS modul.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Takže takový klon Protectora850... No, bude zajímavé sledovat cenový "souboj" na trhu ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět