Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Celkem solidni komedie. Meli by si zalozit vlastni hadaci vlakno.
Mirek
s názvem Itchy and Scratchy
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tenhle?Bond007 píše:mam stinger
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
nektery prvky vypadaji podobne
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
A montáž doufám na ?
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Změnil se kurz dolaru a hlavně dodavatel, který již nechce dotovat prodej V1, jak to dělal ten předchozí, ale zase na oplátku nerozšiřuje dávno neaktuální pohádky o jeho chybách a nenutí zákazníky podepisovat formuláře, kde se vzdávají svých práv na reklamaci v případě nedetekce.řidičBOB píše:Zvedání cen si také můžeme připomenou u Vás a detektoru V1...i když se jedná pořád o totožný detektor, cena se mění jak na nějaké atrakci z Matějské pouti
Když mě někdo obviňuje z lhaní a šedého dovozu, tak ať si nejdříve zamete před vlastním prahem.francis píše:Celkem solidni komedie. Meli by si zalozit vlastni hadaci vlakno.
Bylo! Co byste řekl Beltronicsu 975e EURO s potlačenou úvodní znělkou, opravdu funkčním CIty módem, t.j. bez falešných poplachů, GPS modulem a databázi úsekových a stacionárních měřičů rychlosti? A to všechno v původní indikační a ovládací jednotce, s možností jednoduchého upgrade již namontovaných detektorů a ceny na úrovni doporučené ceny standardního Beltronicsu 975e EURO? Je tohle k věci?Beny9700 píše:Bože, s váma je zábava, něco k věci by tam nebylo? Myslím tím k detektorům radarů?
To jste si teď zavařil! Budete veřejný nepřítel č. 2 (č.1 jsem já).Bond007 píše:mam stinger
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Když jste to nakousl, tak pokračujte Nějaké podrobnosti, videa, zkušenosti?AntiRadary.cz píše:Bylo! Co byste řekl Beltronicsu 975e EURO s potlačenou úvodní znělkou, opravdu funkčním CIty módem, t.j. bez falešných poplachů, GPS modulem a databázi úsekových a stacionárních měřičů rychlosti? A to všechno v původní indikační a ovládací jednotce, s možností jednoduchého upgrade již namontovaných detektorů a ceny na úrovni doporučené ceny standardního Beltronicsu 975e EURO? Je tohle k věci?Beny9700 píše:Bože, s váma je zábava, něco k věci by tam nebylo? Myslím tím k detektorům radarů?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vy jste ale ubožák...že má Bond Stinger, vím už docela dlouho. Na rozdíl od Vás sem ale nepíše hlouposti o tom, jak to na kilometry detekuje K pásmo. Asi proto, že tomu tak není Zřejmě má taky vykurované oknoAntiRadary.cz píše:To jste si teď zavařil! Budete veřejný nepřítel č. 2 (č.1 jsem já).
Jo, a celý to hodilo nárůst o cca 4000,- Zapomínáte, že vím, jaká je nákupní cena V1 a tudíž vím, kolik na ní máte (tím nechci říct, že to chci pustit do placu...jenom Vás chci upozornit, že se směju, jak si serete do vlastní huby) a také vím, že nikdo nepotřebuje žádného dodavatele - Mike to pošle každému cikánovi, který má v USA nějakou adresu, kam se to dá poslatAntiRadary.cz píše:Změnil se kurz dolaru a hlavně dodavatel, který již nechce dotovat prodej V1, jak to dělal ten předchozí, ale zase na oplátku nerozšiřuje dávno neaktuální pohádky o jeho chybách a nenutí zákazníky podepisovat formuláře, kde se vzdávají svých práv na reklamaci v případě nedetekce.
Měl jsem zatím všechny verze V1 a každá je v něčem specifická... Pouze k jediné jsem neměl výhrad, protože byla "nastavená" vyváženě. Ta poslední je opět tragická - detekce se podobají falešným poplachům, kdy intenzita s přiblížením k rameru nenarůstá; laser ON prakticky nelze používat, protože z toho začne řidiči za chvíli hrabat a počet falešných poplachů v Ka pásmu je na dnešní přenosné pasivky příliš vysoký Takže v takové situaci se kryje každý rozumný člověk. Navíc - řekne to na férovku a netají se s tím. Vy pomlouváte ostatní detektory až při osobním, telefonickém nebo emailovém kontaktu s potencionálním zákazníkem a navenek se tváříte, že prodáváte všechno a je Vám to jedno. Není - ale každý dělá to, co umí...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time