Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Objevil sem zajímavý fenomén....
Já mám STir, ona má STir...
Oba jedeme za sebou (je jedno kdo jede privní a kdo druhý...) jí to vždy ve stejném místě pípne Ka band
(jen jednou, síla signálu jedna čárka), mně to ve stejným místě zarputile mlčí....
Když tam jedem třeba druhý den, tak ticho na obou STir...
Tipuju, že v tom místě má někdo někdy někde odstavené auto s nějakým lacným detechtorem.... jiné vysvětlení nemám...
Já mám STir, ona má STir...
Oba jedeme za sebou (je jedno kdo jede privní a kdo druhý...) jí to vždy ve stejném místě pípne Ka band
(jen jednou, síla signálu jedna čárka), mně to ve stejným místě zarputile mlčí....
Když tam jedem třeba druhý den, tak ticho na obou STir...
Tipuju, že v tom místě má někdo někdy někde odstavené auto s nějakým lacným detechtorem.... jiné vysvětlení nemám...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jo a před chvílí se tam projížděl 2x tím jejím.... při prvním průjezdu virvál jaxfiňa.... zrovna přesně v tom místě proti nám jela místní známá červená oftáka I s Ramerem 7 nebo 9 nebo kerej tam maj... a měli ho online.... při jídě zpězt to zase jednou píplo.... ale benga tam už nikde nebyli....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hele, ono každá hlava je drobet jiná... I silnější FP třeba jeden den někde jsou a druhý ne.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Proc uz nikde v nabidce neni x50 euro eu ? Bral jsem jeden na ar.cz, ted chci do druheho auta dalsi prenosku. Koukal jsem i na genovo.
asi to nebylo úplně nejlepší tak jak tvrdil šedý dovozce ze zahraničí ar.cz
genevo one je určitě lepší volba-detekce jsou dobré a velké plus je GPS databáze
genevo one je určitě lepší volba-detekce jsou dobré a velké plus je GPS databáze
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Aha, mne bylo podejcem receno, ze detekce je identicka jako euro cz ... jezdim s tim, zatim dobry, ale jednou jsem predjizdel new passat a detekce byla skoro az na urovni auta, pokud by stal a ja letel, tak nedobrzdim. Rikal jsem si spatne misto, ale zacinam mit obavu.
gas: jestli chceš vyzkoušet Genevo, můžu ti ho půjčit. m.n.
Mít detekci na úrovni auta a radarem je hoooodně špatný!!!! Takový detektor bych prodejci rychle vrátil a šel koupit jinam-nejlépe k oficiálnímu zastoupení!
Vasco: diky za nabidku
S tou detekci, tohle se stalo jednou, jinak citlivost pri mereni po smeru jizdy vzdy skvela s opravdu velkym predstihem. Passat mel pustene majaky a vyvadel z dalnice jine auto. Ar zacal hlasit par metru za autem, mam jej vertikalne. Jsem se uklidnoval, ze to zapli az mne videli palit kolem
S tou detekci, tohle se stalo jednou, jinak citlivost pri mereni po smeru jizdy vzdy skvela s opravdu velkym predstihem. Passat mel pustene majaky a vyvadel z dalnice jine auto. Ar zacal hlasit par metru za autem, mam jej vertikalne. Jsem se uklidnoval, ze to zapli az mne videli palit kolem
to s jistotou 99,9% nezapl ale jen detektor pozdě hlásil radar....
ono oficiální zastoupení přesně na tento problém upozorňuje u EU verze-NESTABILNÍ DETEKCE!
Občas se to stane a někdy tě kvůli tomu změří...proto se nenakupuje u šedých dovozců co ani neví co jim ze zahraničí příjde jak tady sám psal
ono oficiální zastoupení přesně na tento problém upozorňuje u EU verze-NESTABILNÍ DETEKCE!
Občas se to stane a někdy tě kvůli tomu změří...proto se nenakupuje u šedých dovozců co ani neví co jim ze zahraničí příjde jak tady sám psal