Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Takže zase nic nového pod sluncem... Opět jste vypustil z huby lež a teď se snažíte odvádět pozornost jinam. Z takovým ubožákem nemá žádnou cenu diskutovat.
Na tom Vašem "nezávislém" fóru to už všichni pochopili...tedy všichni, kromě čtyř lidí, co tam jsou - tři "nezávislí" prodejci Stingeru a jeden moderátor, který je po kotníky ve Vaší zadnici
Na tom Vašem "nezávislém" fóru to už všichni pochopili...tedy všichni, kromě čtyř lidí, co tam jsou - tři "nezávislí" prodejci Stingeru a jeden moderátor, který je po kotníky ve Vaší zadnici
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
... otázku, na kterou jste dosud neodpověděl!řidičBOB píše:Opět jste vypustil z huby ...
Celkem se divím moderátorům, že takové hulvátství tady tolerují.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
Já ho mám a jsem spokojený,na co má reagovat,tak reaguje dostatečně.Čeština a GPS body jsou super věc hlavně pro neznalé třeba tolik Prahy.FP jsou minimální,jen občas zdatně detekuje jiné AR v autech kolem.Beny9700 píše:Jaké máte zkušenosti se Genevo One? Je nutné dokoupit vertikální držák - prý zlepšuje citlivost o 40%? A co aktualizace, jsou k dispozici?
Mám ho od září,cca měsíc jsem měl horizontální držák,a teď používám vertikální. Doporučuji hned při koupi koupit nejen tento držák,ale i sadu pro pevnou montáž.
Co se týče aktualizace,tak řeším vždy u autorizovaného prodejce,takže NEdoporučuji kupovat třeba v ALZE či nějakých nejlevnějšítuningshopy.com a tak...Právě kvůli tomu,když se něco stane,tak to pošlou dál a nic Ti nevysvětlí a neporadí.Když já řešil novou aktualizaci,tak jsem zajel ke svému prodejci(AR.net) a během deseti minut jsem dostal nový SW. Jednou se mě rozbil displej,přijel jsem a opět během deseti minut odjel s jiným detektorem,v ALZE by to řešili jako reklamaci,takže to mohlo trvat i měsíc a o dalších prodejcích,co to mají jako doplňkový prodej ani nemluvím...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
škoda s Vámi ztrácet čas...
Jestli Vy nevíte (a ani by mne to nepřekvapilo), že V1 v horizontálu má na kmitočet 34,3GHz lepší detekce než v poloze vertikální, tak je mi Vás líto. Ale Vaše znalosti ať posoudí Vaši zákazníci, kteří k Vám do toho kolejního kutlochu vlezou.
Jestli Vy nevíte (a ani by mne to nepřekvapilo), že V1 v horizontálu má na kmitočet 34,3GHz lepší detekce než v poloze vertikální, tak je mi Vás líto. Ale Vaše znalosti ať posoudí Vaši zákazníci, kteří k Vám do toho kolejního kutlochu vlezou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Klidně můžeme...AntiRadary.cz píše: A zatím se můžeme vrátit k zajímavějším tématům, např. proč Belscorty vůbec nereagují na nové Trucamy nebo oprášit otázku různých verzí Stingeru pro ČR/SR a zbytek Evropy, o kterých se na vlastní kůži nechtěně přesvědčil i normicek.
Detekce laserů na detektoru je nesmysl a ví to snad každý. Tato fce by na detektorech vůbec nemusela být.
Nepřesvědčil...zase překrucujete fakta. Měl Stingera, kterého nekoupil v CZ/SK a přes to mu Stinger kmitočet 34,0GHz detekoval - což detektory, které nejsou určené pro CZ/SK trh, neumějí. Pouze do toho později nahrál FW, který mu jeho Stinger "rozbil" Stáhnul aktualizaci, která nebyla pro CZ/SK...to je celé.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bobovina jak vyšitá, škoda s Vámi ztrácet čas... Rád bych věděl, jak jste na takovou blbost přišel.řidičBOB píše:škoda s Vámi ztrácet čas...
Jestli Vy nevíte (a ani by mne to nepřekvapilo), že V1 v horizontálu má na kmitočet 34,3GHz lepší detekce než v poloze vertikální, tak je mi Vás líto.
To říkejte těm majitelům antiradarů, kterým detektor zachránil zachránil nějakou tu pokutu při měření laserem, např. v zahraničí.řidičBOB píše:Detekce laserů na detektoru je nesmysl a ví to snad každý. Tato fce by na detektorech vůbec nemusela být.
Což právě dokazuje, že Stingery pro ČR/SR jsou jiné než pro zbytek Evropy a nahráním nevhodného firmware se nastavení pro ČR/SR zruší a přístroj se musí znovu upravit přímo u výrobce. Mimochodem, kdyby se mě normicek nejdříve normálne zeptal, tak mu tohle řeknu a mohl si odpustit anabázi s demontáži antény, zasláním výrobci na novou úpravu pro ČR/SR a montáži na vozidlo.řidičBOB píše:Měl Stingera, kterého nekoupil v CZ/SK a přes to mu Stinger kmitočet 34,0GHz detekoval - což detektory, které nejsou určené pro CZ/SK trh, neumějí. Pouze do toho později nahrál FW, který mu jeho Stinger "rozbil" Stáhnul aktualizaci, která nebyla pro CZ/SK...to je celé.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
proti Bobovi sem v AR břídil, ale jelikož jeden (STiR ) už skoro dva roky vozím a mám zapnutou i detekci lazarů, tak si dovolím tak trochu nesouhlasit... asi dvakrát mi už pípnul laser alarm v okamžiku kdy z velmi malého úhlu měřili auto předemnou ¨(a zřejmě omylem/roztřesenou rukou/rozptylem paprsku) mi to píplo, i když nemířili na mne... takže jakési (malé, pofiderní) varování i před lazarem to ve specifických podmínkách AR umí...řidičBOB píše: Detekce laserů na detektoru je nesmysl a ví to snad každý.
samozřejmě, kromě teho mi to píplo asi 10 , když mě měřili, bez varování.... a jednou sem jel proti soudruhovi vajutovi (šéf sběračů psích howen v rožnově), který mě na 100% měřil a nic nepíplo.... při jeho inteligenci bych se ale nedivil, kdyby tou pistoli neuměl zaměřit nebo spustit....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Při měření z ruky a na větší vzdálenost, což je častý případ třeba v zahraničí, to už tak pofidérní záležitost není, ovšem na kvalitní rušičku to samozřejmě nemá. Pokud ovšem detektor některé novější LIDARy neumí, tak je samozřejmě nedokáže detekovat ani v těchto "pofidérních" případech, což může být i Váš případ Vajut.pavproch píše:takže jakési (malé, pofiderní) varování i před lazarem to ve specifických podmínkách AR umí...
nemůže, protože když stejnou (ve městě jedinou) pistolku drží v ruce některý z vajutovo pochopů, tak mi to pípne.. .
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nemate nekdo zkusenosti s antiradarem Beltronics VECTOR 945 CZ? Podle toho, co jsem nasel, je to starsi model, ale mel by detekovat vetsinu pouzivanych aktivnich radaru v CR. Antiradar jsem nikdy nemel a nechce se mi na vyzkouseni kupovat hned nejaky za 10k a vice..