To je kouzlo pozvolného poklesu výkonu.
Zajímalo by mě, jestli po těch 90 kkm aspoň vysají bordel v nefiltrované straně airboxu, nebo jen vymění vložku a tu směs písku, hmyzu apod.tam nechají
jak poznám minerální olej, polosyntetiku, full syntetiku?
Re: jak poznám minerální olej, polosyntetiku, full syntetiku
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Mně to kluci luxovali. V Opelu mění po 60 no. Budu to dělat častěji teď. Svíčky mám nový pár měsíců, tam předepsali dokonce jiný typ
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Ja odjakziva menim pri kazde "garancce" vsechny filtry vcetne palivoveho. Akorat kabinovy menim nezavisle na garanckach 2x rocne - na jare a na podzim. Pri vymenach nafunim desinfekcni penu do systemu a pri garanckach servisu davam "granat". Coz mi pripomina, ze je podzim...
když takto čtu forum, nejlepší asi bude kupovat německý olej Lifetime a do filtrů udělat díru šroubovákem.
A je to navždy.
A je to navždy.
Já bych tam být tebou nalil převoďák, ten je prý doživotní říkali
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
Re: jak poznám minerální olej, polosyntetiku, full syntetiku?
Dám to semdle, je to wo wolejích: Po nedávných servisech sem děla doma v garáži pořádek a mj. slíval zbytky olejů, které používám, do kanistrů. Přitom sem si fšimnul, že.... Millers CFS 5w-40 (motorový) a Millers CRX 75w-90 (do diferáku) mají (nové, nepoužité) za pokojové těploty rozdílnou viskozitu (logicky), překvapivě ale ten převodový teče hůř než ten diferákový. Očekával jsem to naopak.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Re: jak poznám minerální olej, polosyntetiku, full syntetiku?
Jo, du to opravit, sorry.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.