asi jezdim moc defenzivne, mam na letnich najeto okolo 30k km s RWD a porad jsou ještě trosku pouzitelne... jen na dalnici se za hustého deste neda moc rychle, protože ty 275 plavou... ale to delaji i se vzorkempavproch píše:já po včerejší ostřejší jízdě Pilzně dom (skoro celá cesta v silném dešti) taky ne.... DSC aji já sme sa chvílema nestačili divit....
EDIIT: a to tam mám skoro nová P-zera....
Pneu koutek
Re: Pneu koutek
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
mno, tvoje defenziva je jako moje moooooc velká ofenziva....
ty woe, 30k , klobůk dole, tam sou micheliny PSS, ni?
ty woe, 30k , klobůk dole, tam sou micheliny PSS, ni?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jj, jediny co mi prijde divne je to, ze mam na hnane naprave vyrazne sjetejsi vnejsi boky nez vnitrni, přitom kola mají negativni odklony
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Díky, potvrdil jsi mi, co jsem tušil. Vezmu na zimu taky 18 rozměr 225/40.Bond007 píše:je to pozůstatek z let minulych kdy se setrilo a také byl vyber zimnich gum vyrazne omezenejsijerry píše:Jj šířku asi měnit nebudu, ale proč většina lidí jezdí v zimě o palec menší kola než v létě? Dává to nějaký jiný smysl než úsporu peněz?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
mame je na RS taky a není s tim problém. Horsi je absence LSD a nemoznost vypnuti stabilitace, takze se s tim neda nikde ani otocit přes rucku.. opribrzdovani levou ani nemluvimjerry píše:Díky, potvrdil jsi mi, co jsem tušil. Vezmu na zimu taky 18 rozměr 225/40.Bond007 píše:je to pozůstatek z let minulych kdy se setrilo a také byl vyber zimnich gum vyrazne omezenejsijerry píše:Jj šířku asi měnit nebudu, ale proč většina lidí jezdí v zimě o palec menší kola než v létě? Dává to nějaký jiný smysl než úsporu peněz?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Doprdele a ty moje po deseti tisících nevypadají vůbec dobře A to se k nim chovám velmi slušně.Bond007 píše:asi jezdim moc defenzivne, mam na letnich najeto okolo 30k km s RWD a porad jsou ještě trosku pouzitelne...
(taky PSS)
musíš jezdit vic na spotřebu, jako jaSpectral píše:Doprdele a ty moje po deseti tisících nevypadají vůbec dobře A to se k nim chovám velmi slušně.Bond007 píše:asi jezdim moc defenzivne, mam na letnich najeto okolo 30k km s RWD a porad jsou ještě trosku pouzitelne...
(taky PSS)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Bond: Až budu zase někdy v Brně, mám se ozvat? Abych se podíval, jak jezdí fotříci
jasny, vezmu decka na projížďkuSpectral píše:Bond: Až budu zase někdy v Brně, mám se ozvat? Abych se podíval, jak jezdí fotříci
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
OK, zamlouvám si dětskou sedačku vpředu