Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Bond007 píše:Prakticky to nereaguje na radar ktery je po smeru a kdyz meri proti, reaguje to 5m od radaru.
Předtím fungoval normálně nebo to je trvalý stav a přišlo se na to až teď? Na některých vozech jsou nárazníky ze speciálního plastu s přídavkem grafitu, který podstatně zeslabuje radarové paprsky, takže to by mohla být příčina, pokud se na to přemontovávalo do jiného vozu nebo si někdo špatné detekce všiml až teď. Osobně jsem viděl 2 prakticky stejné Audi, které se lišily jenom nárazníkem a detekce jednoho z nich byly poloviční oproti druhému.
x2005 píše:A speciálně STiR hlava je mrška záludná a citlivá na správnou montáž a umístění.
Takže špatná detekce u STi-R může být způsobená nesprávnou montáží, na kterou je STi-R dost citlivý, ale Stinger musí skvěle fungovat v každé situaci, byť jej montoval patlal, co nemá o správné montáži Stingeru ani šajnu? :-bd
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

x2005 píše:A speciálně STiR hlava je mrška záludná a citlivá na správnou montáž a umístění.
spammer píše:Takže špatná detekce u STi-R může být způsobená nesprávnou montáží, na kterou je STi-R dost citlivý, ale Stinger musí skvěle fungovat v každé situaci, byť jej montoval patlal, co nemá o správné montáži Stingeru ani šajnu? :-bd
Kdyby jste to tady nespamoval jako slaboduchej....... Velmi pravděpodobně z praxe za téměř dvacet let na trhu víte, že STiR hlava je oproti hlavě 975/Qi45 zásadně citlivější na vlivy v jejím těsném okolí. A proto je potřeba si na to při montáži dát pozor. Poznámka byla míněná primárně pro Bonda. Vy takové věci znáte, takže není to potřeba vysvětlovat Vám. Stejně tak se Bondovi mohlo stát, že mu hlava prostě upadla nebo nějaká dobrá duše v autorizovaném servisu mu jí nechtíc ohnula nebo zastínila.

Na překvapivý rozdíl v "prostupnosti" VF signálů jednotlivými materiály upozorňoval kdysi dávo Richard ještě na starém foru. A on čerpal z US fora, kde se to řešilo. Shodou okolností to bylo v době, kdy jsem já řešil na mojem minulém voze problém s slabou detekcí STiR, kterou jsem namontoval na původní místo 975kové hlavy. Nakonec to nebylo propustností plastu ale něčím jiným. To je už ale jiný příběh.

Ke zbytku Vaší hloupé off-topic poznámky nemá cenu se ani vyjadřovat. Kdo se v oboru pohybuje si obrázek již udělal. Hesla "montáž ala šrouby a čumící dráty" plus "štvavá antikampaň versus oficiální video" jsou snad dostatečné známé. Tímto považuji toto téma za uzavřené.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

x2005 píše:Kdyby jste to tady nespamoval jako slaboduchej.......
To si mě asi s někým pletete. Stačí se podívat do obsahu, kdo tady spamuje v každém vlákně a přispívá všude nezávisle na to, jestli tomu rozumí nebo ne.
x2005 píše:Na překvapivý rozdíl v "prostupnosti" VF signálů jednotlivými materiály upozorňoval kdysi dávo Richard ještě na starém foru. A on čerpal z US fora, kde se to řešilo.
A já čerpám z vlastní zkušenosti a situace, kterou jsem viděl na vlastní oči a v přítomnosti svědků. :p
x2005 píše:Hesla "montáž ala šrouby a čumící dráty" plus "štvavá antikampaň versus oficiální video" jsou snad dostatečné známé.
Tu montáž, která navíc není finální, zákazníci oceňují jako šikovně udělanou a velice diskrétní. Já jsem naopak viděl několik montáží od firmy, která montuje pro konkurenčního prodejce a tam to zase bylo uděláno stylem zvenku huj, uvnitř fuj. Vytrhnout z kontextu část videa, kde má konkurenční detektor špatnou detekci a 34/4 videa, kde jsou detekce mnohem lepší ignorovat a na základě toho tvrdit, že je daný detektor špatný, se jináč než štvavou antikampaní nazvat nedá!

Mimochodem, není problém najít stejně špatné video i u Belscortů nebo Geneva. Když mi budu mít chvilku, tak udělám sestříh takových detekcí, umístím je na YT a ať se majitelé pokochají, co to mají za "šmejd" za 400 - 1500e. :D
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

I videa, která točil jarko90, jsou součástí "štvavé kampaně?" Já vím, že ragamix psal, že to má záměrně namontované blbě a starou verzi (která se asi ani v SK nikdy neprodávala), ale proč by někdo měl věřit tak hloupým výmluvám z úst dovozce, zvlášť, když ta videa z YT okamžitě zmizela, když se ukázalo, že se do krámu opravdu nehodí....
---> třeba tohle video: http://www.uloz.to/xUaFit2/multaradar-c ... 64-aac-mp4

ad provizorium: tohle byla také provizorní montáž?? A kolikpak let trvala?? :))
Přílohy
Photo 21.05.12 13 56 01.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

AntiRadary.cz píše:Tu montáž zákazníci oceňují jako šikovně udělanou a velice diskrétní.
blbce co tohle řekne bych rád viděl...
to by se pak asi z POŘÁDNÉ MONTÁŽE posral jelikož ta vaše rozhodně není šikovná a už vůbec né diskrétní...takovou jsem měl před 5lety...ale né v dnešní době
ještě že u té vaší montáže nehýkal "dobré pekné"
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Detekce rameru s dostatečnou rezervou :-bd
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Na krabičku od mýdla dobrý... :))

Tedy ty máš 950 tedy krabička od šampónu.... :ymapplause:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tohle není přesvědčivá detekce ani omylem...a to je V1 v horizontálu, čili vůči MP ve výhodnější pozici:

Že by Mike opět udělal někde chybku??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

V autě se mi, po dlouhé době, usídlila opět V1čka...tentokráte v poslední verzi 3.893.
Musím říct, že zatím mne úplně nepřesvědčila detekce, ale snad budou další a lepší šance.
Co mne ale vůbec nepřesvědčilo, jsou (hlavně ve větších městech - Praha jasně vede!) falešné poplachy...ty laserové jsou prakticky pořád, pokud je laser ON - takže to člověk stejně po nějakém čase vypne. Poplachy v Ka jsou prakticky na stejných místech, jaké jsem zažil v některé z předchozích verzí :-(
Krátký sestřih...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Cesta Praha - Liberec...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět