Uplně mi zmizel olej, poradíte?

Když se chcete ponořit do nitra...
Temp
Autoškolák

Re: Uplně mi zmizel olej, poradíte?

Příspěvek od Temp »

Sračka na čištění možná rozpustila i nějakej nános, co fungoval jako těsnění. Teď ti to možná prolíná víc, protože jsou tam díky tomu větší vůle.
A nebo jsi tam nalil olej, co je řidší, jak padlo nahoře. A nebo jsi tomu víc šlapal. Případně jsi to měřil po dejtí a nenechal olej klesnout z motoru do vany a na měrce to logicky ukázalo míň.
Hele máš v podstatě moderní auťák. Nové VW motory to žerou už od výroby a je to prostě jejich vlastnost. Dokud ti to jezdí, nečadí a nezadírá se, tak prostě voz kanystřík oleje, jako můj kamarád, co má novou koktu :D
bred163
Autoškolák

Příspěvek od bred163 »

HondaMan píše:
bred163 píše:
pavproch píše:ještě bych doporučil si tady na pokecu najít vlákno "jsem debil" :D
Ty ale taky za tu urážku. Nechápu proč mi to píšeš. :-@
Očividně sis to vlákno nenašel :D
Kluci já nevim proč mě nazíváte debilem. přišel sem si sem pro radu. :ymblushing: :(
bred163
Autoškolák

Příspěvek od bred163 »

Temp píše:Sračka na čištění možná rozpustila i nějakej nános, co fungoval jako těsnění. Teď ti to možná prolíná víc, protože jsou tam díky tomu větší vůle.
A nebo jsi tam nalil olej, co je řidší, jak padlo nahoře. A nebo jsi tomu víc šlapal. Případně jsi to měřil po dejtí a nenechal olej klesnout z motoru do vany a na měrce to logicky ukázalo míň.
Hele máš v podstatě moderní auťák. Nové VW motory to žerou už od výroby a je to prostě jejich vlastnost. Dokud ti to jezdí, nečadí a nezadírá se, tak prostě voz kanystřík oleje, jako můj kamarád, co má novou koktu :D
Díky za odpověď. Vim, že se to měří, až olej steče do vany. Měřil sem to při studenym motoru. No ten starej po někom byl myslim 5W40 a já tam dal ten předepsanej 10W40 . Ještě po výměně sem kontroloval výpustní šroub a koukal pod auto jestli to neteče. Tak že někam ten olej šel, přece je blbost , aby se ztrácel do benzínu a šlo to z auta.Tomu nerozumim. Jo no velký vule v motoru.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

bred163 píše:
HondaMan píše:
bred163 píše:Ty ale taky za tu urážku. Nechápu proč mi to píšeš. :-@
Očividně sis to vlákno nenašel :D
Kluci já nevim proč mě nazíváte debilem. přišel sem si sem pro radu. :ymblushing: :(
Tak si to vlákno zkus přečíst ;)
2.9T RWD
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

A co dybys si místo teho uraženectví rači to vlákno našel a přečetl, pokud nemáš ikvé tykvé tak pochopíš, že Tě nikdo neuráží....

EDIT: Hm byl zase rychlejší... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

to je nefér, moc mu to usnadňuješ... :D
karelpipa
Pan Řidič

Příspěvek od karelpipa »

Ještě mě napadlo ,jestlipak dolil po rysku, nechal motor proběhnout a pak znovu případně dolil po rysku?
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou :))
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

žeby druhá kozenka? =))
Odpovědět