systém start-stop
Re: systém start-stop
Až to budou mít staré avie a liazky, tak to bude cítit i ve městech...do té doby zbytečnost. 10 aut se S/S stojí na křižovatce s vyplým motorem a mezi nimi 20 let stará avia, která začoudí celé město a vyprodukuje více škodlivin (a hlavně smradu), než deset moderních aut dohromady.
a 10 modernich dýzlů vyprodukue smradu a škodlivin asi jako 10 000 benzinovych aut
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
to je potřeba nejezdit s dieselem já jsem to zatím zkoušel jen s benzíny a nikdy mi startování zahřátého motoru start-stopem zas tak násilné nepřipadalo.Brus píše:jak se auto otřepe na každé křižovatce jako zmokly pes je opravdu cool
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- GeneHawkins
- Letec
A 10 moderních benzínů vyprodukuje stejně nanočástic, jak 10 000 dýzlů.karelpipa píše:a 10 modernich dýzlů vyprodukue smradu a škodlivin asi jako 10 000 benzinovych aut
- GeneHawkins
- Letec
U diesla taky ne. To jen někdo neví, o čem mluví.bloody cardinal píše:to je potřeba nejezdit s dieselem já jsem to zatím zkoušel jen s benzíny a nikdy mi startování zahřátého motoru start-stopem zas tak násilné nepřipadalo.Brus píše:jak se auto otřepe na každé křižovatce jako zmokly pes je opravdu cool
No nic, no se krapet vrátím k technickému meritu té připosraté EU-pičičandy: IMHO je těplý start druhá největší prasárna, kterou svýmu autu dělám, hned po studeným startu....
Proč bych kurwa měl všechny důležité mechanické (+ i elektrické) komponenty motoru podrobovat zkoušce "opotřebením" na každých semaforech enem proto, že si nějaký vyližprdel v bruseli přeonačil nějakou statistiku k obrazu svému?
Proč bych kurwa měl všechny důležité mechanické (+ i elektrické) komponenty motoru podrobovat zkoušce "opotřebením" na každých semaforech enem proto, že si nějaký vyližprdel v bruseli přeonačil nějakou statistiku k obrazu svému?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
stane se mi že na to zapomenu a nevypnu, dokonce si třeba ani nevšimnu, že to zdechlo (pokud mám nahlas rádio, či jiné rozptýlení) ale startu si všimnu vždy. dieselem nejezdím.
btw, mám ve svém blízkém okolí 2 lidi s čtyřválcovým dvoulitrem automatem a SS a ti to berou jako součást auta a absolutně nepřemýšlí, že by to mělo být jinak.. prostě se to vypíná
btw, mám ve svém blízkém okolí 2 lidi s čtyřválcovým dvoulitrem automatem a SS a ti to berou jako součást auta a absolutně nepřemýšlí, že by to mělo být jinak.. prostě se to vypíná
Pravda vyděsí