Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
Přezuto. 2 dny tomu nazad
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
už jsem taky z motorky shodil hroty
ale s autama ještě počkám
možná až do příští zimy
ale s autama ještě počkám
možná až do příští zimy
Budete cele leto jezdit se zimnimi a 4x4? Tomu rikam "better safe than sorry"
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
nj, loni jsem tak jezdilpjanda píše:Budete cele leto jezdit se zimnimi a 4x4? Tomu rikam "better safe than sorry"
aspoň jsem připravený na next level v povinné zimní výbavě u nás
To jest celorocni povinnost pouzivat zimni pneu?
Temito stupidnimi narizenimi se nikdy ridit nebudu. Ani tu znacku na dalnici nejsou shcopni sundat kdyz neni zima, co pak za hloupost bude absolutne pausalni casova povinnost... Toto necham na me odpovednosti.
Temito stupidnimi narizenimi se nikdy ridit nebudu. Ani tu znacku na dalnici nejsou shcopni sundat kdyz neni zima, co pak za hloupost bude absolutne pausalni casova povinnost... Toto necham na me odpovednosti.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Mam pořád zimní a ještě je tam pár tejdnů necham. Autem teď stejně nemam moc čas jezdit a navíc nemam letní na co obout.
TSs
pjanda: ne, určitě nejsem fanda zimních gum v létě
akorát že jsem před rokem dojezdil staré letní a nové nekoupil protože jsem měl slíbenou jednu sadu grátis. Což se nakonec táhlo celé léto a já to zatím hobloval na zimních. Fakt teda nic moc
akorát že jsem před rokem dojezdil staré letní a nové nekoupil protože jsem měl slíbenou jednu sadu grátis. Což se nakonec táhlo celé léto a já to zatím hobloval na zimních. Fakt teda nic moc
pavle jsi velmi nezodpovedny. jezdit na letnich v rijnu pri +20C je nezodpovedny hazard se zivoty jinych.pjanda píše:To jest celorocni povinnost pouzivat zimni pneu?