Technika čištění,leštění atd auta
Re: Technika čištění,leštění atd auta
já teda nevím, o čem se bavíte, protože mi asi ADsFilter "sežral" odkaz/obrázek, který sme asi dával acert, ale... z kontextu asi tuším... a jak píše jarka, auto nejezdí na blyskave kulky, ale na benzín ....
takže imho vyhozený prachy.... ale jaxem tu psal myslím fčera, většinou sem sám, kdo čurá proti větru...
takže imho vyhozený prachy.... ale jaxem tu psal myslím fčera, většinou sem sám, kdo čurá proti větru...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch: a tak jako jo, ale jednou za čas chci udělat autu dobře, když ho pořád jen trápím tak ho aspoň já růčo navoskuju. Ale uvažuju, že bych to někomu svěřil, aby to bylo pořádně. Ale asi bych to dal nějakýmu menšímu extrémistovi (a nejdřív asi lakýrníkovi, protože sem tam mám nějaký oděrky od kamínků...).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
já naposled voskoval myslím v roce 1997.... e36, to sem byl ešče maldý a blbý....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ono, když člověk nevidí nějakýho důstojnýho nástupce svýho stávajícího takřka veterána, tak ti nezbývá než se o něj starat s nadstandartní péčí. U potahu bych tyhle věci taky neřešil.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No a nekdo proste ma rad cisty auto, venku i zevnitr
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
nj, taky uz dlouho premyslim, ze nekomu predhodim M3. hlavne kvuli interieru. kuzicku je potreba osetrit.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
přijeď pokusných králíků není nikdy dostmmira píše:nj, taky uz dlouho premyslim, ze nekomu predhodim M3. hlavne kvuli interieru. kuzicku je potreba osetrit.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Tímhle už se zabývám nějakou dobu. Rád poradím co a jak. Pokud někdo chce něco udelět s autem tak se stačí ozvat SZ.
Nějaká malá galerka je tu
Nějaká malá galerka je tu
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
tak uvidíme ...o víkendu se na to podívám ...
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Pěkné video Konečně jsem našel něco názorného, pořád prohledávám net a pořád jsem narážel na články typu: ****]acer.t píše:tvůj postup
Ale konečně i nějaká ta názorná ukázka Díkes