Lepší destičky vzadu
Lepší destičky vzadu
Jsem si, tak trochu omylem nechal dát dozadu lepší destičky a teď mě příjde, že při sportovní jízdě to brzdí bokem. Může to být tím, nebo je pravděpodobnějí příčna v gumách nebo geometrii?
Re: Lepší destičky vzadu
určitě to může být tím, zvláště je-li geo v pořádku a jsou tam stejný gumy vpředu/vzadu
pokud mas EBD, coz mit na 99 % budes, tak to vliv mit nemuze, protoze ten elektronicky rozdelovac brzdne sily vyhodnocuje ucinky obou naprav v podstate v realnem case a jelikoz meni tu silu mezi predkem a zakdem i dle toho jaky je treba povrch, ze treba predek je na suchu a zadek na ledu a tak na zadek snizi ucinek, tak to, ze jsou lepsi desky je jakoby ten zadek byl zrovna na necim s mensi adhezi vuci predku.
kura mam v aute asi 150 ruznych systemu, co maji zkratku na 3 pismena, ale ABC mi tam kurfy nemecke nedalyKDB píše:Pokud máš ABC, nemůže to mít zásadní vliv.
-
- Autoškolák
neni nahodou ABC Active Body Control od Mercedesu?!
Nejspíš myslel ten časopis..
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
ABC bylo pro děcka, zato VTM četla jen tech-inteligence
a vůbec nejlepší (a poměrně dost free-minded) byl takový ten technický měsíčník formatu A5, co do něj hodně psal aji (astronom) Grygar... kura, jaxa to menovalo?
(Doprdele skleroza, stařecká demence, alchajmr nebo parkinson....)
a vůbec nejlepší (a poměrně dost free-minded) byl takový ten technický měsíčník formatu A5, co do něj hodně psal aji (astronom) Grygar... kura, jaxa to menovalo?
(Doprdele skleroza, stařecká demence, alchajmr nebo parkinson....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.