Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
karlos
Spolujezdec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od karlos »

Potřebuji radu, mám Genovo One ale zjišťuji že ani toto nestačí...dnes jsem byl zaměřen laserovým radarem. Nějaké spolehlivé řešení? Něco spolehlivé za rozumnou cenovku?
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Bohužel nelegální věci tady řešit nebudeme veřejně...
Naposledy upravil(a) gebic dne čtv 07 srp 21:16, celkem upraveno 1 x.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

neska teda slabota.... 600+ km po CZ a ANI JEDEN poplach, ani jedno hlášení slečny z podpalubí..... :ymhug:

a viděl sem jednoho PaChového transportera u nehody s diskotékou, jinak nic, nic, nic...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

karlos píše:Potřebuji radu, mám Genovo One ale zjišťuji že ani toto nestačí...dnes jsem byl zaměřen laserovým radarem. Nějaké spolehlivé řešení? Něco spolehlivé za rozumnou cenovku?
Samozřejmě, není problém. Stačí napsal SZ nebo na email, popřípadě zavolat. A navíc jsou to legální a schválené pro montáž do motorových vozidel věci. ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Montáž zakázaná nikdy v CZ ani nebyla. Zakázané je použití takového zařízení v silničním provozu. Tahle vaše písnička o legálnosti je už trošku trapná, kromě toho, že to je zavádějící lež.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Montáž zakázaná nikdy v CZ ani nebyla. Zakázané je použití takového zařízení v silničním provozu.
Chcete to pitvat podrobně? Nemám problém, klidně můžeme. Já jsem rušičky propagovat nezačal, TV reportáže nenatáčel a neoháněl se jejích homologací jako první. A najednou je nelegální? Někdo tady asi trpí schizofrenii, když tvrdí, že se o nelegálních věcech nechce bavit, ale na prodejních stránkách tvrdí něco jiného.

Takže ještě jednou a polopatě - legální v ČR je prodej, držení i montáž do motorových vozidel, nesmí se ale používat k rušení laserových měřičů rychlosti, respektive, nesmí to řidiči prokázat. Při prokázání je pokuta 5-10 tisíc pro fyzické osoby a do 100.000 Kč pro právnické osoby a podnikatele.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
karlos
Spolujezdec

Příspěvek od karlos »

Na internetu jsem si nastudoval spoustu informací, prakticky vím jak to je s použitím. Jen je otázkou jaké zařízení koupit...PRIORITY, Laser Interceptor, Blinder HP 905
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AR.cz: mě je to fuck, kdo a kde začal. Nikdy jsem nebyl a nejsem prodejce, takže mi to je fuckt jedno. Jenom jsem poopravil vaše zavádějící slova... Nic jiného v tom nehledejte.

karlos: blinder je v dnešní době mimo mísu - je to sice levné, ale k ničemu. ALP vs. LI je těžká volba. Jeden prodejce bude tvrdit, že je lepší jedno a ten druhý zase bude vychvalovat to druhé. Já osobně mám letitou zkušenost s produkty Antilaser, kdy mne nikdy nezklamaly. Takže i při svém příštím výběru, se přikloním k AL, resp. AL Priority.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

karlos píše:Jen je otázkou jaké zařízení koupit...PRIORITY, Laser Interceptor, Blinder HP 905
Ani s jedním neuděláte chybu, každé má své pro a proti, ale svůj základní úkol splní. Vybíral bych podle velikosti vozidla a ceny, ale vždy řešení s 2, respektive 4 senzory.

VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

S novým blinderem tu asi nikdo zkušenost nemá, ani nikoho neznám kdo by to měl, ALP má nejmenší čidla s největším výkonem a největším pokrytí v úhlu. LI sice funguje ale má větší čidla a v prodeji pouze 2 nebo 4 čidlové balení. Navíc oproti AL neumí některé nové lidary...a to ani detekovat,natož je rušit :-)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Odpovědět