Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
gebic
Pan Řidič

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od gebic »

msp_x píše:Jak bylo psano, pri omezenem hlaseni nelze odlisit, ktere usekovky se nehlasi, protoze nemeri a ktere v databazi chybi. Nove zprovoznene usekovky se dostavaji do databazi vzdy se zpozdenim, jak se je zrovna podari zjistit a nekdy to muze trvat i dele. Kdybych se spolehal jen na databazi, tak bych uz mel doma dopis Kralup, kde zrovna jela nova usekovka o ktere jsem predtim nevedel a v databazi nebyla.
Nevím o tom, že by jsi měl nějaký produkt z naší nabídky?
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

Nemusim se ti s se vsim sverovat. Neco tez mivam na testovani.
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

:-@ :-@ :-@

Samozřejmě pokud jezdíš jako :@) pak se nesmíš divit, že Ti přijde pokuta. Detektor není všmocný a pokud máš těžkou nohu na plynu, doporučím Ti jezdi o 10 minut dříve a máš to... :-bd
Naposledy upravil(a) gebic dne stř 21 kvě 10:00, celkem upraveno 1 x.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

msp_x píše: Kdybych se spolehal jen na databazi, tak bych uz mel doma dopis Kralup, kde zrovna jela nova usekovka o ktere jsem predtim nevedel a v databazi nebyla.
Tak nejlepší je jezdit podle předpisů, pak se nemusíš žádného dopisu bát. :-bd Ovšem pokud nebudeš mít domluvu s ČMI, že ti do databáze nahlásí každou schválenou úsekovku, tak se překvapení nedá nikdy zcela vyloučit. I když si myslím, že ve správné sekci správného fora se Kralupy řešily už v době zadání výběrového řízení........ :D Taky může být prodleva mezi výstavbou a startem komerčního provozu úsekovky.
msp_x
Autoškolák

Příspěvek od msp_x »

x2005 píše:Ovšem pokud nebudeš mít domluvu s ČMI, že ti do databáze nahlásí každou schválenou úsekovku, tak se překvapení nedá nikdy zcela vyloučit.
No prave.
x2005 píše:I když si myslím, že ve správné sekci správného fora se Kralupy řešily už v době zadání výběrového řízení........
Coz ovsem pomuze jak mrtvemu zimnik.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:S dodavatelem Beltronicsu jsem se nerozhádal, pouze už spolu nechodíme na obědy, což vám hodně leželo v žaludku ;))
Dělejte prosím rozdíly mezi mrtvou hlavou detektoru v autě, na kterém bylo najeto cca 200t km a mezi novým detektorem, který byl prezentován jako jednička na trhu (byť na něm byl sotva pár dní), který vykazoval neúměrné množství FP a celkově nevyrovnané detekce. Vždyť nakonec to dospělo tak daleko, že ve velmi krátké době přišla nová (samozřejmě ještě víc jedničková) hlava...a to dokonce i s popisky, že se jedná o model CZ/SK \m/
Správně, rozhádaly se ony, příště to napíši přesněji, aby mě nikdo nechytal za slovíčka. ;)
Ten nový detektor byl testovací kus, který měl bývalý obchodní partner na interní testování a získané informace pak zneužil v konkurenčním boji. Navíc to nebyla taková bota, jak se to snažil všude prezentovat, jednalo se o pár FP po Praze, kdy detektor reagoval na informační cedule v K band od Szieregy. Ke všemu se z této verze neprodal ani kus, protože než se rozběhl ostrý prodej, tak byla k dispozici nová verze antény, která tyto poplachy neměla.
VS* píše:navíc genevo se nikomu nenutí...pokud se někomu nelíbí jeho funkce tak si může koupit stingera kde tyto úsekovky hlášeny mít bude...ale podle mě to jsou gpsFP... :ymparty:
A kdo si koupil Genevo predtím než se udála tato změna, která mu nevyhovuje, tak si může stěžovat na lampárně, že? Děkuji, předám dál zákazníkům ...
jancsi píše:Sam vlastnim G1 a hlasenie usekoviek, kde sa nemera mi vadi. A zbytocne to znervoznuje aj ostatnu posadku auta ;-) Takze po aktualizacii je toto prec? prijemna sprava :-) Btw od coho ten nazov "EU usekovka"? Aky to ma vyznam a dovod uvedenych usekoviek... Diky moc za vysvetlenie.
Právě proto by byla vhodná anketa, kde by hned bylo vidět, komu to vyhovuje a komu ne. Ideální by ovšem bylo, kdyby si tohle mohl vybrat zákazník přímo v menu detektoru.
"EU úsekovka" je pracovní název pro úsekové měření postavené z dotací EU, které nesmí být po nějakou dobu použito ke komerčnímu provozu, t.j. i k pokutování řidičů
gebic píše:Samozřejmě pokud jezdíš jako :@) pak se nesmíš divit, že Ti přijde pokuta. Detektor není všmocný a pokud máš těžkou nohu na plynu, doporučím Ti jezdi o 10 minut dříve a máš to... :-bd
To je fakt rada k nezaplacení, hlavně od někoho, kdo prodává antiradary i rušičky a na YT má hromadu videí, kde sám jezdi jak ... slušně řečeno nepředpisově.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

ve svém okolí mám dost lidí co si G1 koupili a od nikoho jsem neslyšel že by si stěžoval na chybějící úseky...spíše si každý pochvaloval že nemusí zbytečně brzdit...většina totiž i když věděla o rozdílu v hlášení rychlosti tak upravovala rychlost.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
jancsi
Pan Řidič

Příspěvek od jancsi »

BTW, a na magistrale v Prahe smerom na Brno von z mesta, je to merany usek alebo nie? Podla stranok mppraha, sa stale meria len smer do centra.
E46 325i + E60 550i
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

MP Praha má vždycky pravdu ;-)

AR.CZ: panáčku - ujasněte si, co vůbec chcete...když jsem s ním chodil na obědy, tak vám to vadilo natolik, že jste to ventiloval i zde. Když se spolu nebavíme, tak z toho opět děláte událost století - jelikož již nejméně 2x jste to jsem, jen tak mimochodem, napsal.
Kdyby to pro vás bylo použitelné, tak dnes jsem se nebavil se svým psem a za trest ani nenakrmil rybičky!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
retron
Letec

Příspěvek od retron »

ale jakmile to zpoplatni tak prosim prosim o okamzite echo :)
btw vsimnul jsem si ze na magistrale v obou smerech u stredovych svodidel na urovni arkad smer centrum a ČP směr Brno pribyly takový ráhna vypadá to že s kamerou nebo něčím na konci, ale pouze pro jeden pruh...to měří překročení hluku nebo co?
Odpovědět