Malá maximální rychlost
Malá maximální rychlost
Zdravím,
chtěl sem se optat, co může snižovat maximální rychlost vozidla?
Auto:
Seat Toledo 1L 1.9TDI 81KW + Chip
Auto jede luxusně do 140km/h(0-100km za 7 sec) potom umírá dostanu se na max 160-170 jak kdy. Kolegům se stejným autem to jede přes 200 bez problémů, mají horší akceleraci, ale maximálku větší......kola mám r15 205/55, tankuji Diesel Verva 60oct. od Benziny.
chtěl sem se optat, co může snižovat maximální rychlost vozidla?
Auto:
Seat Toledo 1L 1.9TDI 81KW + Chip
Auto jede luxusně do 140km/h(0-100km za 7 sec) potom umírá dostanu se na max 160-170 jak kdy. Kolegům se stejným autem to jede přes 200 bez problémů, mají horší akceleraci, ale maximálku větší......kola mám r15 205/55, tankuji Diesel Verva 60oct. od Benziny.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Malá maximální rychlost
ve tvém případě zřejmě počet ujetých km - čili "vylítanost" motoru.
BTW: diesel nemá oktanové číslo, nýbrž cetanové
BTW: diesel nemá oktanové číslo, nýbrž cetanové
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aha, děkuji. To je možný má nalítáno 330000km a kdoví kolik je stočených .... Jak pročítám web tak to prý je i špatnou váhou vzduchu, ale to by jelo hůř i v malých rychlostech né?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
může to být i váha vzduchu...
330 tacho - u těchto aut nebývá výjimkou (protože to byly oblíbené povozy pro TAXI) ani nájezd přes milion
330 tacho - u těchto aut nebývá výjimkou (protože to byly oblíbené povozy pro TAXI) ani nájezd přes milion
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Seženu si od někoho pujčenou a uvidím.
A zrovna bych premeril tech 0-100 za 7
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Jo to mě taky zaujalo Standart je nějakých 11,2. Ale třeba tam má jenom přední sedačky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
vočipovanej dýzl jede vod podlahy - to ví přece každej, vy posměváčci!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je opravdu, není problém natočit videjko Mám ho necelej rok, takže nevím co je tam za další úpravu. Předešlej majitel přiznal jen chip, je tam sportovní filtr(rád bych dal origoš airbox, ale ten mi k tomu nedal ) Každej kdo se sveze se diví že to tak táhne, a když řeknu že to jede max 160-170 tak se diví ještě víc.
Ještě me zarazilo, že jde moc slyšet turbo, nevím zda to je tím, že má vůle, nebo to je tím filtrem ?
Ještě me zarazilo, že jde moc slyšet turbo, nevím zda to je tím, že má vůle, nebo to je tím filtrem ?