Cena kol OZ Superleggera

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Karotka
Spolujezdec

Cena kol OZ Superleggera

Příspěvek od Karotka »

Zdravím, mám blbou otázku, ale vhodnější téma jsem nenašel :) Mám navíc sadu kol OZ Superleggera 19", konkrétně 8x19 ET35 5x100, jsou ve výborným stavu a jsou na nich Dunlop Sport Maxx 235/35/19, který mají cca tak 80% života ještě před sebou. Chci se jich zbavit, ale zaboha nedokážu odhadnout přibližnou cenu - kola se už nevyrábí a dle inzerátů se moc orientovat nedá. Co jsem se ptal v okolí, někdo mi radí, že mají hodnotu 15 tisíc, někdo zase, že 30, tak jsem z toho jelen :) Kola samotný podle všeho nový stály okolo 11 tisíc za kus, gumy cca 4,5 - 5. Budu rád za každou radu, děkuju.
retron
Letec

Re: Cena kol OZ Superleggera

Příspěvek od retron »

tak záleží samozřejmě na stavu, problem je spis s tou roztečí predpokladam starší modely koncernu a otazka zda to za ne nekdo dá. Umej to, nahod to na bazos za 25 a uvidis jestli se nekdo ozve.
Karotka
Spolujezdec

Příspěvek od Karotka »

Samozřejmě nechci tvrdit, že jsou jako nový, ale při zběžný prohlídce jsem nenašel jakýkoliv poškození. Ta rozteč je trochu problém, sedne na starší Golfy, Oktávky a A3, s plovoucíma šroubama i na Alfy a další. 25 bych viděl jako reálnou částku, pod 20 bych šel opravdu nerad. Každopádně díky za radu, budu se jí řídit :)
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Vpal to na alfisty a prodaj se docela rychle. Cenovka 25 je tak akorat.

Na golfy se davaj kanaldekly s wanli gumama
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Odpovědět