Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
jednoznačně bych šel do AL...a jestli to bude G9, G9RX nebo RX2 je v reálu jedno...při testu samozřejmně rozdíl poznat trochu půjde. Ten rozdíl detekce je několik cm.
Mám zkušenost s G9 singl na o něco větším autě uprostřed a naprosto OK
Co se G1 týče tak ta myslím nemá konkurenci-levná, funkční a s GPS
Mám zkušenost s G9 singl na o něco větším autě uprostřed a naprosto OK
Co se G1 týče tak ta myslím nemá konkurenci-levná, funkční a s GPS
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Takže klasický AL G9 bez zvýšeného výkonu RX/RX2. Singl bude lepší než LT400, ale já bych volil minimálně Dual, a to buďto bazarový AL G9 nebo bazarový/nový LI. V případě zájmu mi můžete zavolat, mám v nabídce jak bazarový AL G9 Dual, tak i bazarový a nový LI, tak si třeba vyberete. Navíc se mi včera vrátil G1 CZ/SK z novinářského testování a bude k mání také za dobrou cenu.gebic píše:doplnění jednotka bude verze 9.1 s fw 19.41, tedy poslední model modelu G9, na který se v pohodě mohou dát G9 RX čidla.
Kdo by o tom pochyboval ... Zapomněl jste přidat doporučení na Protector.VS* píše:jednoznačně bych šel do AL...
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
Chce něco levného-tak přece mu nebudu psát LI dual za 15tis jako Vy když singl G9 výjde na pulku a uděla stejnou službu...LI singl neprodává.
Psal že čidlo bude mít RX takže lepší výkonnost mít bude...jen jednotku bude mit G9....navíc G9.1-takže utáhne v klidu 2 RX čidla
max může mít nějaký FP protože bude mít podporu nejnovějšího FW na RX jednotku
Psal že čidlo bude mít RX takže lepší výkonnost mít bude...jen jednotku bude mit G9....navíc G9.1-takže utáhne v klidu 2 RX čidla
max může mít nějaký FP protože bude mít podporu nejnovějšího FW na RX jednotku
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak nový LI Dual s 2 senzory a nejaktuálnějším FW vs. starý repasovaný AL G9 s jedním čidlem za polovinu je trochu rozdíl, takže i cena je vyšší, ale zase ne o tolik, o kolik je vyšší užitná hodnota. Bazarový LI Dual mám také za poloviční cenu, t.j. cca 7.000 Kč a jsou to zase 2 senzory vs. 1 senzor při srovnatelné ceně a výkonu na 1 senzor. A RX senzory mít nebude, gebič psal o tom, že tam jsou senzory AL G9, akorát k jednotce bude možné připojit i senzory RX/RX2.VS* píše:Chce něco levného-tak přece mu nebudu psát LI dual za 15tis jako Vy když singl G9 výjde na pulku a uděla stejnou službu...Psal že čidlo bude mít RX takže lepší výkonnost mít bude ...
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Ale no tak, přeci se tady nebudeme hádat... . Já jsem schopen nabídnout vše co pán bude chtít a vždy za lepší cenu. E-shop? Kde ho vidíte, já zde někde píšu ceny jako Vy? Tímto bych to uzavřel a ať si pán vybere. Už jen podle zázemí firem, oficiálního zastoupení atd... Je to na něm, nikdy nikoho do ničeho nenutím...
PS: Jedná se o jednotku G9.1 a čidlo RX! Máme i čidla G9. Jak jsem psal nepřekrucujte to tady prosím, děkuji.
PS: Jedná se o jednotku G9.1 a čidlo RX! Máme i čidla G9. Jak jsem psal nepřekrucujte to tady prosím, děkuji.
ar.cz: vycházím s toho co psal "micak" -kombinace řj G9.1 a čidlo RX
gebič pak jen doplnil že je možnost i komplet G9 - což je stále kvalitní a i v singlu dostatečně výkonné zařízení. Jak sem psal-s G9 singl mám zkušenost dobrou i na větším autě
gebič pak jen doplnil že je možnost i komplet G9 - což je stále kvalitní a i v singlu dostatečně výkonné zařízení. Jak sem psal-s G9 singl mám zkušenost dobrou i na větším autě
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Kromě LI, který je cenové vždy výhodnější než AL při zachování prakticky stejné funkčnosti. Ceny sice nepíšete, ale okamžitě spamujete přes SZ bez toho, aby si dotyčný Vaši nabídku vyžádal.gebic píše:Já jsem schopen nabídnout vše co pán bude chtít a vždy za lepší cenu. E-shop? Kde ho vidíte, já zde někde píšu ceny jako Vy?
Potrefená husa se vždy ozve, že?
taxem to fčíl oddekloval a :
voice mám ON
auto mute sem přepnul z OFF an ON
mark už bylo na MOD, ale všechny podvolby (myslím, že jich je pět) sem nastavil na OFF
už sa těším, až nekde potkám Ramer.....
a sem zvedav, esli to bude ešče pípat.... jo, upřesňuju, to pípnutí je v terminologii Beltronicsu asi chirp
voice mám ON
auto mute sem přepnul z OFF an ON
mark už bylo na MOD, ale všechny podvolby (myslím, že jich je pět) sem nastavil na OFF
už sa těším, až nekde potkám Ramer.....
a sem zvedav, esli to bude ešče pípat.... jo, upřesňuju, to pípnutí je v terminologii Beltronicsu asi chirp
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ještě bych měl jeden dotaz na odborníky:
Jak jsou na tom se spolehlivostí a kozovostí G9 a Geneno One?
Jsou to poruchová zařízení? Především ten Geneno.
Jak jsou na tom se spolehlivostí a kozovostí G9 a Geneno One?
Jsou to poruchová zařízení? Především ten Geneno.