Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

AntiRadary.cz píše:Jano Markyz: Tohle je dávno známý fakt, ale zákazníci z ČR a SR si raději zaplatí 2x víc za stejnou věc, jenom aby měli falešný pocit bezpečí a sucha. Jsou totiž místním zastoupením natolik vystrašení a zblblí, že raději zaplatí o mnoho desítek procent navíc a ještě si libují, jak dobře nakoupili.
Mě jenom furt nedochází, proč plivete na konkurenci a stejné zboží prodáváte taky předražené (byť přiznávám, že parazitně o symbolickou tisícikorunu levněji pod doporučenou koncovou cenu).

Je vidět že vám peníze nesmrdí...
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:To není důležité, hlavní je, aby se o tom bavili se svým distributorem. ;)
Já vím, že pro Vás není důležité, zda se s Vámi někdo baví...říkali mi, že na tom Vašem nezávislém eshopu, ehm fóru, se s Vámi také nikdo moc nebaví :)) :)) :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

libí se mě jak jsem vždy občas napíše nějaký "maročan" a dá super radu ohledně koupi v zahraničí a nebo nějaký uživatel stingeru....dá 1-2 komenty a už se neobjeví :-)

raga sem asi nechce psát pod svojím nickem :-)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

hehe...mne taky chybí Bambulak :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Bambulák dostal infarkt a pak to zabalil... =))
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Ale chapu, ze Vam jsou blizsi nazvy jako Leninova... Komunista se nezapre!
Jednou chcete používat staré názvy, pak se vám staré názvy naopak nelíbí ... Vám se člověk nezavděčí, sám nevíte, co chcete. :D

A do komunistů ostatním nadávají většinou bývalý komunisti nebo spolupracovníci STB, kteří převlékli kabát a teď mají strach, aby si na to ostatní nevzpomněli a nepoukazovali ne ně. Raději preventivně obviní všechny kolem. To samé u vyhozených policajtů. ;)
řidičBOB píše:Ja nemohu za to, ze Vy jste hlupak a sem chodite jenom lovit zakazniky.
Pro hlupáka každý hloupý!
anti-antiradary.cz píše:Mě jenom furt nedochází, proč plivete na konkurenci a stejné zboží prodáváte taky předražené (byť přiznávám, že parazitně o symbolickou tisícikorunu levněji pod doporučenou koncovou cenu).
Že by proto, že jej již předražené nakupuji? Aspoň se ho snažím prodávat trochu levněji, když už ho český distributor tak "osolil".
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: A do komunistů ostatním nadávají většinou bývalý komunisti nebo spolupracovníci STB, kteří převlékli kabát a teď mají strach, aby si na to ostatní nevzpomněli a nepoukazovali ne ně. Raději preventivně obviní všechny kolem. To samé u vyhozených policajtů. ;)
Akorát, že já jsem nebyl vyhozen ;-) Ale jako obvykle - víte o tom velký hovno, ale povídáte o tom, jako kdyby jste přijímal mou "výpověď" :))
BTW: víte kolik mi je let, takže pokud jste zvládl základní počty tak víte, že v KSČ a ani v STB (na rozdíl od Vás), jsem býti nemohl, ani kdybych chtěl =)) Další důkaz toho, jak velký jste kretén.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Akorát, že já jsem nebyl vyhozen ;-)
To říká každý vyhozený ... :))
řidičBOB píše:BTW: víte kolik mi je let, takže pokud jste zvládl základní počty tak víte, že v KSČ a ani v STB (na rozdíl od Vás), jsem býti nemohl, ani kdybych chtěl =))
A já na rozdíl od vás jsem v KSČ mohl být a dokonce mi to i bylo nabídnuto, ale protože jsem to nechtěl, tak jsem to odmítl. Ovšem s antiradary to má stejně málo společného, jako vaše bývalé zaměstnání u PČR.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:A já na rozdíl od vás jsem v KSČ mohl být a dokonce mi to i bylo nabídnuto, ale protože jsem to nechtěl, tak jsem to odmítl.
To říkaj všichni komunisti, kteří se za svou bolševickou minulost stydí. :p
AntiRadary.cz píše:To říká každý vyhozený ... :))
Kdyby jste věděl něco o podmínkách služebního poměru, tak neplácáte takové hovadiny... Děláte blbečka jenom sám ze sebe :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:To říkaj všichni komunisti, kteří se za svou bolševickou minulost stydí. :p
Já se nemám za co stydět, dokonce ani u PČR jsem nebyl, na rozdíl od jiných ... :))

Odpovědět