Měření okamžité spotřeby automobilu
Re: Měření okamžité spotřeby automobilu
Jj, ale my si asi furt nerozumíme Já vím jak to nějak probíhá a jak to je, ale není to jediný způsob měření a potřebuju o tom vědět opravdu víc - odborný text. Proto bych chtěl nasměrovat k nějaké literatuře, na kterou pak můžu eventuálně i odkazovat (nemůžu jako zdroj uvést autoforum.cz, jestli se chápame).
- GeneHawkins
- Letec
Tak ještě bývaly takové ty ručičky, co ukazovaly hausnumera podle podtaku v sacím potrubí...
Vůbec mi nepomáháš
Asi jedině se obrátit na výrobce. A úplně nejlepší zadními vrátky.
- Andrew Handerson
- Adept autoškoly
Zkus Škodovku, občas jsou docela vstřícní při práci se studenty. Pokud to nebude podléhat nějakému utajení (což nevím proč by mělo), tak by tě alespoň mohli nasměrovat. Za pokus nic nedáš :-)
P.S.: samozřejmě můžeš zkusit i jiné automobilky, ale obávám se, že žádná jiná s tebou nebude ochotna komunikovat česky :-)
P.S.: samozřejmě můžeš zkusit i jiné automobilky, ale obávám se, že žádná jiná s tebou nebude ochotna komunikovat česky :-)
siol.a: http://www.mzk.cz/
Honza42: Jaké zadní vrátka máš teď na mysli?
Andrew Handerson: Nad tím jsem už taky přemýšlel...zkusím tam napsat nějaký pěkný mail.
Honza42: Jaké zadní vrátka máš teď na mysli?
Andrew Handerson: Nad tím jsem už taky přemýšlel...zkusím tam napsat nějaký pěkný mail.
Automobilky to nevyrábí, ty totiž skoro nic nevyrábí. Takže zjistit dodavatele pravděpodobně vstřikovacích jednotek (Bosch?). Tady bych šel asi přes ochotného servisáka. Zadní vrátka? No spíš dohledat kontakt přímo na techniky než se pokušet někde na vrátnici jednat s PR trotlem.
pp pro feldu vyráběla firma apri v rožnově. zkus se jich zeptat na nějakou dokumentaci k tomu. na základě délky vstřiku, jak je řečeno výše.
Pravda vyděsí
Napsal jsem i do firmy APRI i přímo do Škodovky, tak uvidíme jestli bude aspoň jeden z nich ochotný trochu pomoci.