Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Občas je prostě klid. Bydlím v oblasti kde je vždy v okruhu 5km alespoň jeden radar..po tom co jsem si dal do auta G1 jsem byl celej natěšenej že ji testnu a nic. Skoro týden trvalo než jsem potkal hlídku. I ted to tak je, zrovna dnes ráno jsem si říkal že celý týden ani ťuk.
Jinak Laser G1 chytá celkem pěkně, čekal jsem že to bude později. Ale jako na běžný ramer je to varování samozřejmě lepší
Jinak Laser G1 chytá celkem pěkně, čekal jsem že to bude později. Ale jako na běžný ramer je to varování samozřejmě lepší
- michal.kolesa
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
A když mám na autě detektor radaru, detekuje to i automatické radary na lampách, a značkách co i fotí a pak mě příjde obsílka a já se mužu vymluvit na osobu blízkou (teď už komplikovaněji, když se změnil zákon)
Michal Kolesa
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
jasněmichal.kolesa píše:A když mám na autě detektor radaru, detekuje to i automatické radary na lampách, a značkách co i fotí a pak mě příjde obsílka a já se mužu vymluvit na osobu blízkou (teď už komplikovaněji, když se změnil zákon)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
speedster: jenže u laseru je rozdíl v tom že v momentě kdy detektor pípne laser si změřený...jinak laserem normálně měří na vzdálenost 300m i více...zádný problém to pro něj není.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
VS* píše:speedster: jenže u laseru je rozdíl v tom že v momentě kdy detektor pípne laser si změřený...jinak laserem normálně měří na vzdálenost 300m i více...zádný problém to pro něj není.
Napsal jsem to asi špatně, já vím jak to je s laserem, i když nějáká ta vteřina na reakci je. Jen to že občas na jedné mé pravidelné trase ten laser používají a G1 to chytá i dále jak 300m:) Což jsem nečekal, myslel jsem si že to bude horší. S pevnou sadou se to samozřejmě srovnávat nedá
čím větší vzdálenost měření tím větší šance že to detektor zachytí (paprsek má větší průměr)
ono pokud měří ze stativu tak "nějaká ta vteřinka" opravdu není...
ono pokud měří ze stativu tak "nějaká ta vteřinka" opravdu není...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
taxem (už) fklidu.... Nová Ves u Chotěboře, na obou koncích dědiny dva Ka stacionáry... na příjezdu detekce na dobrých 800m (přes DVA! horizonty) na odjezdu cca 250m...
takže porucha tam nenisu...
taxem to hned oslavil průletem po mé oblíbené I/34 Ždírec-Svitavy neustále v omezovači...
taxem to hned oslavil průletem po mé oblíbené I/34 Ždírec-Svitavy neustále v omezovači...
Naposledy upravil(a) pavproch dne čtv 07 úno 18:13, celkem upraveno 1 x.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
btw, bysem takovejde stacionár (ref vyzařovaný výkon potažmo detekce na takovou dálku) pod woknama teda mít nechtěl...
Naposledy upravil(a) pavproch dne čtv 07 úno 18:14, celkem upraveno 1 x.
I/34pavproch píše:taxem (už) fklidu.... Nová Ves u Chotěboře, na obou koncích dědiny dva Ka stacionáry... na příjezdu detekce na dobrých 800m (přes DVA! horizonty) na odjezdu cca 250m...
taxem to hned oslavil průletem po mé oblíbené I/32 Ždírec-Svitavy neustále v omezovači...
puntičkáři
(sorry, překlep)
(sorry, překlep)