brzdy

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Trab
Dítě v autě

brzdy

Příspěvek od Trab »

mám 2 dotazy ohledně brzd, 1. dojedu z bodu A do B , zastavím, a náhle jde ruční brzda zvednout mnohem snáž než normálně a to až úplně nahoru bez násilí, za 2. když brzdím tak v autu jako by cuká, bouchá. toto se objevilo až po té věci s ruční brzdou takže nevím jestli to spojovat do hromady, a ještě. někdo mi kousek odtlačil auto přes ruční brzdu, tak jestli se tim může něco pokazit, ale odtlačili mi ho také až po té věci kdy jde ruční brzda lehce nahoru takže tu první věc to nevysvětluje. snad se v tom vyznáte je to trochu zmatené.
eMJe
Pan Řidič

Re: brzdy

Příspěvek od eMJe »

Mam podobny problem. Rucna brzda ide uplne lahko, skoro vobec nebrzdi a ide vytiahnut velmi vysoko. Ale raz som zatiahol rucnu brzdu ked som este uplne nezastavil, v celustiach prasklo a zrazu to islo normalne, no nie dlho, zase sa to vratilo spat, ale vzdy ked ju zatiahnem este v pohybe tak chvilu ide normalne a zase sa to vrati... Nejak to neriesim, zadne brzdy brzdia, problem je asi len v celustiach na rucnu. V tvojom pripade to bude asi vacsi problem, ked to cuka a bucha pri normalnom brzdeni.
Odpovědět