Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

normicek píše:Pro objektivnost nutno dodat, že první odjezd byl se zapnutým Genevo (i když si nemyslím že by to mělo mít vliv, ale pan Gnip si jistě bude myslet něco jiného), dále bych rád uvedl že při první příjezdu a druhém odjezdu ovlivnil detekce speedsense (genevo už bylo off), ale první detekce byli vždy nad ním.
Genevo ovlivňuje Stinger velice výrazně, takže pro nějaké objektivní výsledky je zapotřebí mít zapnutý jenom jeden z nich. 3 slušné detekce ze 4 je pořád lepší než nula a v současné době je to asi maximum, co se dá proti Multaradaru použít, všechno ostatní je podstatně horší. Přiznává to i slovenský distributor Beltronicsu na http://www.antiradar.sk/forum.html.
Peter 20.10.2012 (17:05)
Kedy predpokladate ze vyjde na trh nieco co bude chytat multaradar?

1.11.2012 (12:22)
v sucasnej dobe je to Stinger, mato sice chybicku krasy ze jeho reakcia je casto prekryvana mnozstvom falosnych poplachov a zial ani jeho citlivost na K pasmo nie je na takej urovni ktore by sme si asi vsetcia zelali.
Ostatne detektory bud na Multu nereaguju alebo reaguju dost neskoro.
BEL vyvija nove zariadenie ale termin ukoncenia zial este nevieme.
Mimochodem, na http://www.antiradary-forum.com/viewtop ... &start=150 jste psal o novém FW pro anténu Stingeru, ale nenapsal jste jestli jste jej aplikoval a jestli se změnila citlivost na Ramery/Multaradary a množství falešných poplachů.

Moucha píše:dneska jsem měl skvělou příležitost vyzkoušet G1 jestli aspoň někde pípne o laseru, projel jsem okolo laseru 4x, dal ho k zrcátku, dolu, do rohu a dalšího rohu a ani jednou nepípl. PČR měli laser na stativu takže stříleli asi přesně :-)
Genevo má laserové čidlo dost málo citlivé a reaguje na laser velice neochotně, z malé vzdálenosti a zamíření přímo na čidlo. Belscorty jsou mnohem citlivější, nemluvě o V1, který je v detekci laseru úplně jiná liga. Ve výsledku je to skoro jedno, i nejlevnější a nejhorší rušička typu Target LT400 bude na LIDARY fungovat lépe než ten nejlepší detektor.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
normicek
Autoškolák

Příspěvek od normicek »

Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Genevo ovlivňuje Stinger velice výrazně, takže pro nějaké objektivní výsledky je zapotřebí mít zapnutý jenom jeden z nich.
A já myslel, že jste psal, že G1 je vyvolávač falešných poplachů a teď tvrdíte, že i tlumí reakce Stingeru?
BTW: jak bylo v CCCP? :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Speedster
Adept autoškoly

Příspěvek od Speedster »

gebic píše:
Moucha píše:dnes mi bylo předvedeno jak G1 reaguje jen na přímý zásah :-)
Musím se podívat k RZ zda se tam to čidlo vejde.. jsem na to zase zapomněl :( :D
Stačí se jen s autem zastavit a vymyslíme to... :) G1 po upgradu fachá tak jak má? Ještě jsem zapomenul, máme novou databázi... :-bd

Může se zeptat jaké čídlo k RZ? To se dá nějak propojit s G1? A ten upgrade se provádí jak? Možná je to někde napsané, ale moc tu to nestíhám číst. Ne že bych to potřeboval nutně, šlape jako hodinky ale tak nová databáze proč ne.. :D
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

gebic píše:
Moucha píše:dnes mi bylo předvedeno jak G1 reaguje jen na přímý zásah :-)
Musím se podívat k RZ zda se tam to čidlo vejde.. jsem na to zase zapomněl :( :D
Stačí se jen s autem zastavit a vymyslíme to... :) G1 po upgradu fachá tak jak má? Ještě jsem zapomenul, máme novou databázi... :-bd
G1 je super a funguje jak má :-) Já se stavím, tak po novém roce nějak, já se v Praze motám pořád jiným autem :(

speed: nejde to propojit.. upgrade v Praze na krámu :p
SSS - vdechne tě do života
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

speedster: čidlo AntiLaser G9 RX rev.2 ;-)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

neska celý den v hnusotě po jeseníkách (mimo jiné lahůdky i I/11 přes Skřítek bez provozu oběma směry v závodním tempu an mokrém čili krapet kluzkém), na plnou nádrž sem dal anine 420km a ani jednou mi to nepíplo... nemám to pokažený? :D

(btw, paxem krapet spěchal, tak od cedule konec bruntáli po ceduli začátek opavi za necelou čtvrthodinu.... :ymblushing: )
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Nechce se mi dívat do mapy na přesnou vzdálenost, ale tu trasu znám poslepu, dá se prasit, ale to vychází na průměr někde kolem 130kmh imho, což se dá, povrch je velmi kvalitní, ale jako ve všední den s rizikem měření v H.Benešově a Heralticích, tak to jako klobouk dolů...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

šak píšu, že sem a) spěchal a b) nevím, esli to nemám porouchaný....
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

a musím chlapsky přiznat, že byl (překvapivě) naprosto minimální provoz - na celé trase sem předjel do 10 aut... a mně nepředjel nikdo... :D
Odpovědět