Detektory policejních radarů
-
- Spolujezdec
Re: Detektory policejních radarů
[quote="řidičBOB"]tady je zadek...zde mne zaujaly křížové šrouby v perspexu, které bijí to očí ze 100 km vzálenosti!
Ty kokos a tom som rozmyslal nad tym antilaserom, ale ak by toto volakto urobil na mojom aute, tak by som ho asi do riti kopol. To by ma zaujímalo, že ako to má ten ujo v tom skaredom japonskom aute vovnutri. To akoze vsetky antilazery su takto cudesne namontovane?
Ty kokos a tom som rozmyslal nad tym antilaserom, ale ak by toto volakto urobil na mojom aute, tak by som ho asi do riti kopol. To by ma zaujímalo, že ako to má ten ujo v tom skaredom japonskom aute vovnutri. To akoze vsetky antilazery su takto cudesne namontovane?
Masturbant jste Vy a Váš člověk z Maroka (Ragamix raději už od Vás dal ruce pryč, takže teďka to táhnete s Jarkem a jeho růžovým pokojem), koukám začínáte být adgresivní, copak, nejdou prodeje vy dilettante?AntiRadary.cz píše:Jenže já potřebuji na testování 5 + 5 čidel a takhle znělo i mé zadání. Pokud tedy nemáte žádný relevantní návrh, tak si dále masturbujte nad AL a nezaplevelujte tady zbytečně technickou diskuzi!gebic píše:5 čidel? Nejsem blázen Mě stačí jedno,které má lepší učinnost než těch Vašich pět...
Toto má pan ing.csc jako výhradní montáž, kalacha na něj...peterkezmarok píše:řidičBOB píše:tady je zadek...zde mne zaujaly křížové šrouby v perspexu, které bijí to očí ze 100 km vzálenosti!
PS: Ano všechny montáže od toho pána, který má 17 let praxi jsou takto montovány a to se ta montáž povedla, raději ani nedomýšlet kdyby se nepovedla...
Naposledy upravil(a) gebic dne sob 13 říj 08:51, celkem upraveno 2 x.
Z Vašich zákazníků co znáte osobně se Vám nikdo nepřiznal?AntiRadary.cz píše:Podle všech testu jsou prakticky srovnatelné a zatím jsem neslyšel o případu, že by někoho změřili s AL nebo LI. Prostě každému vyhovuje něco jiného a záleží na zákazníkovi, co se mu víc líbí a co si nakonec vybere.VS* píše:vždyť taky netvrdím že LI je špatné...je to druhá nejvýkonější rušička...hned po AL.
otázkou je s čím příjde v budoucnu např G10-prvenství si vzít nenechají
jen říkám že vyzářený výkon neni extra podstatný pro celkovou výkonnost
5+5? LI quad + SL 8 = 6+6 ne?
Já mám SL Hexa + LI Quad, takže 3+2 vepředu a 3+2 vzadu.
Naposledy upravil(a) gebic dne sob 13 říj 08:48, celkem upraveno 2 x.
dovol aby som ta opravil - nedal. len uz jednoducho nemam naladu stracat cas neustalim vypisovanim toho isteho dookola a reagovanim na stale sa opakujuce kecy. blbost vasej bandy dementov totiz naozaj nepozna hranic. pekny vikendgebic píše:Ragamix raději už od Vás dal ruce pryč
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
áááá to jsou k nám hosti. Tak co Stinger VIP a tvůj Multaradar, už ho aspoň detekuje?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nějakou veselou historku o VIP bych si rád poslechnul
Ad ragamix: tenhle "člověk" alespoň pochopil, že je lepší mlcět než plodit takové hovadiny, které zde postuje jeho podržtaška z kolejí
Ad ragamix: tenhle "člověk" alespoň pochopil, že je lepší mlcět než plodit takové hovadiny, které zde postuje jeho podržtaška z kolejí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Víte určitě, že chápete, o čem je řeč? Viděl jste již nějakou montáž rušičky v zadní části vozidla naživo? Ty šrouby totiž na fotce prakticky nejsou vidět a kdo o nich neví, tak na fotce si je těžko všimne.peterkezmarok píše:Ty kokos a tom som rozmyslal nad tym antilaserom, ale ak by toto volakto urobil na mojom aute, tak by som ho asi do riti kopol. To by ma zaujímalo, že ako to má ten ujo v tom skaredom japonskom aute vovnutri. To akoze vsetky antilazery su takto cudesne namontovane?
Mimochodem, víte o tom, že při montáži čidel do zadní části vozidla, se skoro vždy musí řezat do karoserie nebo světel?
Takže rétorika jak u rB? Co nevím, to si domyslím a pak to vydávám za pravdu. Alespoň vidím, že konkurence o mě nemá žádné relevantní informace a topí se v dohadech a spekulacích ...gebic píše:Masturbant jste Vy a Váš člověk z Maroka (Ragamix raději už od Vás dal ruce pryč, takže teďka to táhnete s Jarkem a jeho růžovým pokojem), koukám začínáte být adgresivní, copak, nejdou prodeje vy dilettante?
Ohledně kšeftů se nestěžuji, ale u vás to bude asi horší, když kromě pomlouvání konkurence se na nič lepšího nezmůžete.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Začal jsem psát tak, jak jste začal VY "Vážený pane"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
On to možná nechápe, ale já jsem naživo viděl snad stovku montáží do zadní části a ani v jedné NEBYLY vidět žádné šrouby!!! Šrouby jsou vidět jak na fotce, tak v reálu, kde je to opravdu do očí bijící, protože šrouby ani nejsou černé, ale nějaké samořezky do dřeva!AntiRadary.cz píše:Víte určitě, že chápete, o čem je řeč? Viděl jste již nějakou montáž rušičky v zadní části vozidla naživo? Ty šrouby totiž na fotce prakticky nejsou vidět a kdo o nich neví, tak na fotce si je těžko všimne.
Mimochodem, víte o tom, že při montáži čidel do zadní části vozidla, se skoro vždy musí řezat do karoserie nebo světel?
A není ani pravda, že při zadní montáži se skoro vždy musí někam řezat...ale pokud má někdo takového hloupého montéra, jak je on sám, tak to opravdu jinak nejde.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time