Autokosmetika
Re: Autokosmetika
Kašlu na Continentaly, už letím do Lidlu pro gumy, díky za tip
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Na ptáka? Já v Lidlu žádné pneumatiky nikdy neviděl
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
metaljohn píše:Kašlu na Continentaly, už letím do Lidlu pro gumy, díky za tip
to je stojan ne pneu
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Třeba myslel,že ty gumy jsou k tomu grátis
Ne, měl jsem za to, že prodávaj nějaký semislicky za babku
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Neprodávají a nikdy neprodávali. Gumy jsem viděl v Tescu,Hypernově, Kauflandu
výborný je univerzální čistič VIF na umělé hmoty
Na zkoušku jsem nakoupil pár produktů od TurtleWax.
Bohužel to není u nás moc rozšířená značka, ale na USA fórech ji docela chválí. Bohužel jsem se u našeho VO dodavatele nedostal ke klasickému vosku v nanašečem "Hard shell" nebo k NANO Polishing Wax, které jsem chtěl nejvíc. Zbylo na mně jen Wax it wet a já chtěl auto mýt tento víkend. No jsem zvědavý, jestli to přinese nějaký účinek. Zatím jsem všechnu kosmetiku kupoval co nejlevnější, tak snad půjde poznat rozdíl směrem k lepšímu.
Bohužel to není u nás moc rozšířená značka, ale na USA fórech ji docela chválí. Bohužel jsem se u našeho VO dodavatele nedostal ke klasickému vosku v nanašečem "Hard shell" nebo k NANO Polishing Wax, které jsem chtěl nejvíc. Zbylo na mně jen Wax it wet a já chtěl auto mýt tento víkend. No jsem zvědavý, jestli to přinese nějaký účinek. Zatím jsem všechnu kosmetiku kupoval co nejlevnější, tak snad půjde poznat rozdíl směrem k lepšímu.
Zrovna zelva neni moc velkej krok dopredu, proste benzinkova znacka.. v USA je na benzinkach bezne Meguiars, coz v cr u tuneru plati za excelentni kosmetiku, ale je to jen nalestenej prd az na par vyjimek