Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:
řidičBOB píše:Kdyby to mělo být dle Vaší dementní obhajoby, tak ve větě mělo být nebo.
Nemělo, já vás házím do jednoho pytle a myslím si, že se tato špinavá antikampaň neobešla bez něčích dlouhých prstů!
Nesnažte se to chabě obhajovat. Z významu věty tam mělo být nebo. Neumíte pořádně česky a mě tady budete pindat něco o chápání významu vět? Hňupe! =))

BTW: jasně - Robert nás všechny královsky platí a já si z těch peněz dám krásnou dovolenou! Ne, Leningrad to opravdu nebude, soudruhu inženýre =))

AntiRadary.cz píše: Proč také nekritizujete tyto značky, "jedničky na trhu" a "nejlepší detektory na světe", které stojí 1.500 - 1.600€, ale Multaradar CD detekují až v paprsku?
Vidíte - a já si pamatuji ještě nedávnou dobu, kdy jste to o těch detektorech psal a říkal také :-?
V paprsku nebo pár desítek metrů před ním není téměř žádný rozdíl. Kdo chce, ten to na tom videu vidí. Kdo nechce, ten plodí podobné hovadiny, jako Vy.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Vidíte - a já si pamatuji ještě nedávnou dobu, kdy jste to o těch detektorech psal a říkal také :-?
V paprsku nebo pár desítek metrů před ním není téměř žádný rozdíl.
Ano, když nebylo nic lepšího na trhu, tak to jedničky byly. A až vás na Slovensku zastaví zastaví hlídka, že jste byl právě změřen Multaradarem CD a váš slavný přitom STi-R+ ani nepípl, tak budete litovat, že jste neměl aspoň těch pár desítek metrů na snížení rychlosti.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
peterkezmarok
Spolujezdec

Příspěvek od peterkezmarok »

pozerám na tie videá s tým multaradarom a vidím že sme tu všeci v riadnej riti, to ten čo ím to predal asi ozaj jazdí vlakom alebo autobusom. Vidím že najlepšie riešenie bude dajáky ten antilaser a niečo čo nebude mat vela falošných poplachov a dobré okuliare na tmavo modré a bilele fabie, ktoré budú stáť pri ceste....
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

peterkezmarok: Tak na radary stejně potřebujete nějaký antiradar a Stinger se dá pořídit již za 1.400 EURO. Občas jsou k dispozici testovací kusy již od 1.000 EURO za Card nebo 1.600 EURO za DSI Computer. Na laserové měřiče potřebujete nějaký "antilaser", který Vám, při standardním nastavení, poskytne cca 80 - 110 m na snížení rychlosti, což je srovnatelné s detekci Stingeru při měření po směru jízdy a mnohem méně než detekce Multaradaru Stinherem v protisměru.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

No, v piče jsou pouze ti, kteří se vyskytují na slováči, protože v čr se to nevyskytuje.
Ale jsem nepotěšen, že se potvrdila moje premisa, že stinger detekuje multu na piču.
Btw jsem minulý týden jel přes vídeň na murter, celou dálniční cestu 150, obchvat vídně 100, tachometr mi přeměřuje fixně o 4-5 km dle různých zařízení, stacionární radary hlášeny předem navigacemi a AR a za 1000km po mně neštěkl ani pes.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Kdyz tu jsme u toho rakouska, je mozny ze na obchvatu vidne jsou laserovy stacionary? Napred jsem myslel ze mam FP, ale kdyz jsem to vypl, blejsklo to na me
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

hovoril som ze toto neni ramer. detekcie su u multaradaru horsie ako u rameru a tym padom aj viac zavisle na odrazoch. napriek tomu stinger je momentalne jediny schopny poskytnut ochranu.

OT: nebolo to tak davno co ste sa uz na neviem ktorom fore utesovali ze tato detekcia bola sice nie idealna ale stale dostatocna na spomalenie na takom mieste a miesto bolo dobre zvolnene atd: http://www.youtube.com/watch?v=hkNxBVANxaA (je to sice qi45 a ramer a chcem tym poukazat zase raz na pouzivanie dvojiteho metra)

dalej to nema vyznam rozoberat lebo je to tu niekedy fakt jak u debilov
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

Bond007 píše:Kdyz tu jsme u toho rakouska, je mozny ze na obchvatu vidne jsou laserovy stacionary? Napred jsem myslel ze mam FP, ale kdyz jsem to vypl, blejsklo to na me
nechodim tade velmi casto ale laserovy stacionar som tam zatial nevidel. kde to bolo a ako vyzeral?
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

ragamix: Nechi bejt rejpal, ale v detekci na obou videích je poměrně zásadní rozdíl. Na obou videích je detekce cca 4 vteřiny před radarem, ale to je tak asi jediný co maj společnýho. Video se Stingerem je ukázkou 4 vteřinový detekce při rychlosti cca 40km/h a video Qi45 je ukázkou 4 vteřinový detekce při cca 90km/h. I hlupák si tedy dovede odvodit, že rozdíl ve vzdálenosti detekce je víc než dvojnásobný, takže s tím dvojím metrem jsi zase trochu (dost) mimo.

Navíc to video s Qi45 se pokud si pamatuju řešilo jako jedno z těch, kde detekce nepatří k dobrým, naopak vaše video je evidentně výběřem toho "nej", jelikož jarko zvěřejnil příjezd i odjezd každý na jiných místech (nemusíš odpovídat že je to náhoda) a navíc detekce byla přesně v okamžiku průjezdu auta před tebou a auta v protisměru paprskem radaru = odraz. Pokud by tam tyto vozy nebyly, troufám si nesměle tvrdit, že detekce by byla podobná té na videu od Normíčka = v paprsku.
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

Bond007 píše:Kdyz tu jsme u toho rakouska, je mozny ze na obchvatu vidne jsou laserovy stacionary? Napred jsem myslel ze mam FP, ale kdyz jsem to vypl, blejsklo to na me
Typuju to na:

A: Infrapřísvit u radaru (pracujícího třeba v K pásmu)
B: Na PoliScan Speed - Takovej cca 2,5 metrů vysokej sloup = laserovej radar
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
Odpovědět