tak se pochlubte, co se Vám tento víkend vysypalo :)
Re: tak se pochlubte, co se Vám tento víkend vysypalo :)
Mně jen přijde, že Petr do Alfy sype více než já sypal do Clia. A že to byla nepříjemná kasa.
2.9T RWD
tak pokud potřebuješ auto 1x za 14 dní k cestě do hypáče pro levný máslo tak proč neKoPP píše:Až dořeším nějaké věci, tak si koupím do garáže zvedák a na servis nasrat, stejně tam dělají jenom to, co jim řeknu, že udělat mají a nebo to jinak zmastí
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Niko nadžanel ko kerdža
pick vozový park tohoto času čítá 4 vozy, jen jeden je nepostradatelný a taky je zánovní. jinak si s radostí některé věci vyměním nebo obhlídnu, co se týče nářadí, tak se domnívám, že po přestěhování dílny od rodičů směr garáž tam budu mět aj ohejbák na narovnávak ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
obvykle jezdím do servisu s dílama, co chci vyměnit v kufru... páč se mi s pár vyjímkama u felicipédu nic nevysralo takovým způsobem, že by to bylo nepředpokládatelné a následně s tím nešlo jezdit, v řadě neposlední mě baví šťourání se v autě. samozřejmě si nedělám iluze, že bych si udělal generálku motoru, ale výfuk, podvozek, brzdy, rozvody, starter, spojku - pokud si člověk nekoupí auto zvané "rozmontuj stropní tapecírung, abyses dostal k motoru" a ... asi zvládnu.
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
obvykle jezdím do servisu s dílama, co chci vyměnit v kufru... páč se mi s pár vyjímkama u felicipédu nic nevysralo takovým způsobem, že by to bylo nepředpokládatelné a následně s tím nešlo jezdit, v řadě neposlední mě baví šťourání se v autě. samozřejmě si nedělám iluze, že bych si udělal generálku motoru, ale výfuk, podvozek, brzdy, rozvody, starter, spojku - pokud si člověk nekoupí auto zvané "rozmontuj stropní tapecírung, abyses dostal k motoru" a ... asi zvládnu.
Slow and serious
todle by mela byt uz vazne posledni investice
. Uz je tam snad vsechno dulezity povymenovany (rozvody, spojka, vsechny mozny i nemozny naplne, brzdy, atd atd. ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
ještě příjde jedna investice... vyměnit Alfu ![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
![Tongue :P](./images/smilies/10.gif)
Slow and serious
depaaaa. pred hodinou sem ji dovez a kurde, jede jeste lepe nez drive
. Zalepenej vyfuk je znat a novej olej v prevodovce jakbysmet . .