Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
-
- Spolujezdec
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
Dobrý večer takto jsem dopadl na "nezavislem" fóru o antiradarech řízeném nezavislým panem řidičem Bobem. Kazdy si můze udelat svoji predstavu sam.
Byli jste trvale zabanováni na tomto fóru.
Kontaktujte administrátora fóra pro další informace.
Důvod banu: používání anonymizéru pro přístup na stránky, propagace výrobků
Tento ban byl vydán na vaše uživatelské jméno.
A co se divíte p. Gnip? Tedy Hansi...
Ono vůbec není nápadné že ani jeden se celý den neukáže ale teď se ukážou naráz oba na a ar fóru...
Ještě před 2dny hans nevědět jestli vůbec nějaký rozdíl mezi cz a de verzí je ale teď ví vše. Ono je to spíš tak že si antiradary.cz přes další nick hanse snaží obhájit prodej šedého dovozu...jelikož oficiální cz zboží už už nepřijde.
Hansi-kdy príjdeš se zjištěním že stinger v de je také plně funkční v cz a do 10tis levnější??
Proč antiradary.cz prodává X50 tak předražený když jak uvádí hans stojí max 5tis ale p. Gnip ho prodává téměř za jednou tolik?? Co ho raději koupit na antiradar-shop?tak je přece jen levnější a také garantovaný!
HANS JE JEN POUHÁ MSTA GNIPA A SABOTÁŽ PRODEJE OFICIÁLNÍMU DOVOZCI-NIC JINÉHO. Tak se alespoň přiznejte a pište to přímo ze svého nicku a ušetříte si práci s přihlašovaním přes anonimizer jako hans
Ono vůbec není nápadné že ani jeden se celý den neukáže ale teď se ukážou naráz oba na a ar fóru...
Ještě před 2dny hans nevědět jestli vůbec nějaký rozdíl mezi cz a de verzí je ale teď ví vše. Ono je to spíš tak že si antiradary.cz přes další nick hanse snaží obhájit prodej šedého dovozu...jelikož oficiální cz zboží už už nepřijde.
Hansi-kdy príjdeš se zjištěním že stinger v de je také plně funkční v cz a do 10tis levnější??
Proč antiradary.cz prodává X50 tak předražený když jak uvádí hans stojí max 5tis ale p. Gnip ho prodává téměř za jednou tolik?? Co ho raději koupit na antiradar-shop?tak je přece jen levnější a také garantovaný!
HANS JE JEN POUHÁ MSTA GNIPA A SABOTÁŽ PRODEJE OFICIÁLNÍMU DOVOZCI-NIC JINÉHO. Tak se alespoň přiznejte a pište to přímo ze svého nicku a ušetříte si práci s přihlašovaním přes anonimizer jako hans
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Já se nedivím pane Semelo, pardon VS, a co si myslíte, je mi srdečně jedno. Mně jsou tyto výpady pana Schmidta vcelku lhostejné a určitě bych si na podobné útoky vybral lepší den než včerejšek, kdy jsem byl dost zaneprázdněný soukromým programem a nemohl jsem promptně reagovat, což se nakonec ukázalo jako nejlepší varianta. Zjistil jsem, že je tady dost zdravě uvažujících lidí, kteří si umí dát 2+2 dohromady a skutečný obrázek si udělají sami, takže se do budoucna omezím spíše na technické záležitosti kolem antiradarů.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
-
- Spolujezdec
- Kontaktovat uživatele:
Je vtipné, jak si pan Gnip na všechny všechno zjišťuje "pane Semelo..." aby to později proti nim mohl použít... Originální nápad
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Milý Hansi...tento BAN jste ale nedostal odemne, nýbrž od některého z moderátorů.Hans Schmidt píše:Dobrý večer takto jsem dopadl na "nezavislem" fóru o antiradarech řízeném nezavislým panem řidičem Bobem. Kazdy si můze udelat svoji predstavu sam.
Fórum je v první řadě odborné. A musím říct, že o člověka, který si nejdřívě náhodně zakoupil detektor v D, poté ho srovnal s CZ verzí, kterou si ovšem nikde, podle jeho slov, nekoupil a zjistil ony převratné zkušenosti, pak se začal navážet do jednoho prodejce v CZ a druhého chválil za to, že den před Hansa objevem ze svého internetového obchodu stáhnul CZ verzi a tu původně WEST EURO zdražil o litr - tak o takového a jeho názory opravdu nestojím.
A aby toho nebylo málo, tak Vaše zjištění jste napostoval do všech fór, které se AR zabývají. Jestli tohle není účelová kampaň nějakého hňupa, tak už vážně nevím, zda jsou lidé tak blbí nebo lhostejní.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne úte 24 led 11:16, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu - zveřejňovat jména svých bývalých zákazníků - to je hodně kruté. Přijde i adresa?Robert píše:Je vtipné, jak si pan Gnip na všechny všechno zjišťuje "pane Semelo..." aby to později proti nim mohl použít... Originální nápad
vasco: ještě Ti přijde ten ruský mužik jako fér chlap a poctivý prodejce? Líbilo by se Ti, kdyby na internetu, jako protiargumenty, začal zvěřejňovat Tvoje jméno?
Jeho jméno je něco jiného: jednak je veřejně známým prodejcem a jednak zde vystupuje (avatar, podpis) za právnickou osobu, které je zde povolena reklamní činnost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Robert, řBob: to je také jeden z důvodů proč by moc neměli lidi u takových prodejců nakupovat a koupit raději u těch kvalitních oficiálních kteří jsou diskrétní....a podobné veci u nich nehrozí.
třeba p. Gnip začne zveřejňovat na svých stránkách montáže svých zákazníků časem ti by byli nadšení
třeba p. Gnip začne zveřejňovat na svých stránkách montáže svých zákazníků časem ti by byli nadšení
Naposledy upravil(a) VS* dne úte 24 led 11:23, celkem upraveno 1 x.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tohle je opravdu fatální posun v obchodních praktikách!
Ještě by bylo fajn, kdyby naprášil policajtům i obrázky montáže jeho nynějších oponentů, kteří byli dříve jeho klienty!
Je fakt ubohé, kam je člověk (zda-li lze tu kreaturu takto vůbec nazvat) schopen zajít, když je v úzkých...
Ještě by bylo fajn, kdyby naprášil policajtům i obrázky montáže jeho nynějších oponentů, kteří byli dříve jeho klienty!
Je fakt ubohé, kam je člověk (zda-li lze tu kreaturu takto vůbec nazvat) schopen zajít, když je v úzkých...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A pročpak? A anonymně a bez důkazů někoho pomlouvat a do každého 2. příspěvku postovat jeho občanské jméno je spravedlivé a statečné? Použil jsem jenom stejný formát oslovení, jako dotyčný a stejným způsobem budu postupovat i nadále.řidičBOB píše:Opravdu - zveřejňovat jména svých bývalých zákazníků - to je hodně kruté.
Další demagogie a lež! Já se za žádné s.r.o. a různé bíle koně z Německa neschovávám a vystupují sám za sebe!řidičBOB píše:Jeho jméno je něco jiného: jednak je veřejně známým prodejcem a jednak zde vystupuje (avatar, podpis) za právnickou osobu, které je zde povolena reklamní činnost.
A že jste před časem sháněl zboží u všech prodejců kolem, včetně ragamixe a mě, a nakonec jste něco vzal u mě jenom proto, že to bylo o pár stovek levnější než u "kvalitního oficiálního"?VS* píše:Robert, řBob: to je také jeden z důvodů proč by moc neměli lidi u takových prodejců nakupovat a koupit raději u těch kvalitních oficiálních kteří jsou diskrétní....a podobné veci u nich nehrozí.
VS, řidičBob: Zveřejňováním montáží svých zákazníků myslíte něco podobného: http://www.anti-radary.net/instalace/ ?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.