Zimné pneu s hroty + alternativa

Když se chcete ponořit do nitra...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zimné pneu s hroty + alternativa

Příspěvek od Snowman000 »

No diky za info, pohladam, co a jak by sa dalo riesit a hlavne dufam, ze budu vediet co to je zac ten diff na vychode...
Inak objavil som celkom sranda stranku na tieto prevody a rychlosti.
http://www.bokchoys.com/differential/e4 ... ulator.htm
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Pěkná kalkulačka. Dá se s tim docela čarovat a vybrat si přesně co potřebuješ. Jen by to chtělo 6-ku.
RWD
VaclavK
Spolujezdec

Příspěvek od VaclavK »

goes píše:
goes píše:
mmira píše:no puvodne jsem ti chtel odpovedet tak nejak jak jsi zacal, ale v ramci toho, ze bys to zase nedal a smazal, tak priste alespon podekuj, kdyz te nekdo upozorni na preklep, byt vychova asi nebude silna stranka tve osobnosti.
co to zase meles?
to je v pohode, chapu, ze podekovat za upozorneni na chybu v clanku je pro tebe prilis tezke. no nic, co taky od tebe cekat jineho. hlavni je, ze jsi to uz opravil.

goes píše:nicmene, proc resis svedsko? resim ja snad svedsko? nebo mas nejakou vidinu? vis co znamena pojem "vybrane zeme"? myslis, ze takovy pojem znamena, ze to plati pro vsechny, nebo konkretne pro svedsko? zkus jit o zemi na jih vuci nam, ci o dve a zkus se zamerit na hreby tam. verim, ze toto bude dobre voditko a zitra si precteme nejaky objevny clanek.
mmira píše: reagoval jsi na prispevek o skandinavskych zemich. najednou mluvis o zemich na jihu? wow, zajimavy ukrok stranou.

mnou vyse uvedene samozrejme neplati jen na svedsko, ale na celou skandinavii vcetne islandu. jak zajiste vsichni s inteligenci presahujici IQ stocene hadice pochopili. jen v dansku je pouzivani hrebu zcela vyjimecne, oni tu poradne nepouzivaji ani zimni.
pokud si vsimnes reagoval jsem na snowmena a mam to i v prispevku, ze reaguji na nej a ne na nejake svedsko, ktery psal:

Naopak používání pneu s hřeby je běžnou záležitostí ve skandinávských zemích, ale i v zemích, kde nejsou přívaly sněhu o nic větší než v České republice. Hroty je možné použít například v Belgii, Bělorusku, Dánsku, ve Finsku, Francii, v Irsku, na Islandu, v Itálii, Litvě, Lotyšsku, Lucembursku, Norsku, Rakousku, ve Velké Británii a Severním Irsku, ve Švédsku, Švýcarsku nebo vcelku překvapivě i v Řecku.

a jak tomu dodal: Pouzivani pneu s hroty ve vybranych zemich je sice mozne, ale samozrejme ne jen tak, povetsinou jsou tam prisna omezeni napr. na to, ze musi byt souvisla vrstva snehu apod.

takze diky ze ses ohodnotil co se tyka intelektu, myslim, ze vyjimecne jsi to vzal realne. ja ani slovem nezakopl o svedsko, ale psal jsem o "vybranych zemich". Ale chapu, ze pri tvych mindracich ze mne uz nevidis ani co pisu. Takze zkus to znovu. Ja vim, ze uz to nezmenis, ale co s tebou nadelam.
uz jsem to nemohl vydrzet, kdyz se rekne A, at se rekne i B, ale take i C

je hezke ze je na seznamu i Irsko a dosud okupovana severni cast ostrova, ale je treba rict, ze 99% ridicske populace (bez prehaneni) ani nevi, ze jsou jine nez letni pneu. O nejakych hrotech naprosto netusi, v predpisech jsem o hrotech nic nenasel, tady se ale nic moc neresi, dopravni policie vlastne ani neexistuje. Na mistni STK pneu neresili nikdy.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Minulou zimu jsem na pneumatikách s hroty nějaký čas jezdil a nestačil jsem se divit, jak to na sněhu a náledí krásně drží stopu a jak rychle brzdí. Na běžných gumách bych občas musel jet 30 - 40 km/hod., jinak bych v prudkých zatáčkách skončil ve škarpě, s hroty klidně 60-70 km/hod. a úplně v pohodě. Dokonce i na suché silnici to brzdilo lépe než klasické pneumatiky, ale možná proto, že tam, kde jsem je používal není asfalt až tak hladký. Pro přísné ochránce zákona jenom dodám, že to nebylo v ČR a pneumatiky s hroty jsou tam legální.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

imho když už chtějí systémoví šašci povinné zimní gumy, přidal bych i možnost používání gum s hroty. Já jsem jednou jel s motokárou co je měla a super :D
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Odpovědět