Zdravím, prosím vás potřebuji poradit... Vzhledem k tomu, že v naší ulici kde parkuju mi někdo u auta neustále otáčí zpětná zrcátka směrem proti kloubu, jednou jsem měl i logr od kafe přes celý čelní sklo (pravděpodobně od majitele řadového domu, který si myslí, že mu patří veřejná silnice skrz parkování kousek od jeho vchodu do domu na komunikaci, kde je normálně hlavní silnice) nebo např cigarety za stěračem apod, tak bych si rád zabezpečil auto kamerou, která pojede 24/7. Dival jsem se po netu a chtěl bych se zeptat. Potřebuji kameru, která mi bude kromě čelního skla brát především boky, tak aby byl vandal případně vidět i směrem ke zpětným zrcátkům respektive, abych neměl ideálně zadnej mrtvej bod v autě směrem z auta ven. Napadla mě varianta koupit si duální kameru a místo zadní kamery směrem dozadu ji nasměrovat dovnitř, aby zabirala zezadu celé auto uvnitř? Případně pokud bych chtěl naopak využít zadní kameru a mám kouřový skla, který jsou opravdu docela dost zatemňeny, jak si ta kamera s tím poradí? Bude ten výhled směrem dozadu v pohodě? Líbí se mi např i varianta kamery ve zpětném zrcátku s druhou kamerou co se dá dozadu. Popřípadě napadá někoho nějaká varianta, jak to auto zabezpečit ideálně abych nemusel lepit kameru na sklo? Popřípadě nějaká kamera na palubovku? Mám auto Seat Leon St FR 2016. Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Cenu toho kamerového systému bych viděl tak do 5000 Kč max.
Bezpečnostní kamera + interiér + zatmavena skla
-
- Dítě v autě
Re: Bezpečnostní kamera + interiér + zatmavena skla
Existuje i triple kamera. Jen bude tak polovinu dražší, než píšeš.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezpečnostní kamera + interiér + zatmavena skla
Ano, je to tak. Existují i kamery, které snímají vnitřek vcelku ve velkém úhlu. Cena je ale vyšší + bych to napojil na externí zdroj, který to bude napájet v noci.
U slabší baterie auta, v kombinaci s teplotami pod nulou, bys ráno nemusel nastartovat.
U slabší baterie auta, v kombinaci s teplotami pod nulou, bys ráno nemusel nastartovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time