Dobrý den,
mám otázečku ohledně technické kontroly. Mám jedno auto čistě na zimu takže na něj nemám ani letní pneu ale zítra mám poslední den na technickou kontrolu než propadne. Otázk zní jestli by auto prošlo teď na zimních protože jen kvuli technicaku nechci kupvoat letni pneu ktere strjne nikdy nepouziju. Diky za rady a tipy.
STK v létě na zimních pneu?
-
- Spolujezdec
Re: STK v létě na zimních pneu?
Už roky celoročně provozuju Pandu na zimních, na STK chodím vždy v dubnu a nikdy se nikdo nedivil zimním pneu. V červnu/červenci to ale může být na STK jinak.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Spolujezdec
Právě toho se bojim. Nechci u svého médi ničit podvozek zimním posypem tak jsem si koupil na zimu Škodovku, která mi visí v garáži a teprve dnes mi řekla manželka ,že jsem u limitu. Proto se ptám.
Pokud budou mít zákonnou hloubku vzorku pro pneu v létě tj. 1,6 mm, tak žádný problém.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Žádný problém s tím nebude, není důvod, nemělo by to žádnou oporu v zákoně. Musí sedět rozměry dle TP a vzorek splňovat letní limit 1,6 mm.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- GeneHawkins
- Letec
... a hlavně tomu auto končí technická 29. ledna 2021.
- Lachende Bestien
- Letec
To jste zvolil celkem originální přístup k uložení auta, o zavěšování jsem teda ještě neslyšel. ![Tongue :p](./images/smilies/10.gif)
![Tongue :p](./images/smilies/10.gif)
Pockal bych do zimy… https://www.mdcr.cz/Media/Media-a-tisko ... st-nekteryMayfishcze píše:Právě toho se bojim. Nechci u svého médi ničit podvozek zimním posypem tak jsem si koupil na zimu Škodovku, která mi visí v garáži a teprve dnes mi řekla manželka ,že jsem u limitu. Proto se ptám.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/